ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια στο Λίβερπουλ!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λίγκ 2017-2018, με αντίπαλο την Έβερτον  και δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (28/09), ότι θα μπορούν να το πράξουν την ημέρα διεξαγωγής από το ξενοδοχείο HOTEL Ibis (3*/ Liverpool Centre Albert Dock2 7 Wappong Liverpoo lL1 8LY UK από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 τοπική ώρα.

** Τιμή εισιτηρίου 20 στερλίνες/23 ευρώ

Εισιτήριο εξασφαλισμένο θα έχουν όσοι φίλοι της ομάδας μας απέστειλαν ή θα αποστείλουν τις επόμενες ώρες email (διαβατήριο ή πολιτική ταυτότητα) στο [email protected] (μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 25/09, 00:00)

Σε αντίθετη περίπτωση η  Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ δεν μπορεί να εγγυηθεί την εξασφάλιση εισιτηρίου σε οποιοδήποτε οπαδό μας θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα. .

* Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αγγλία όπως παρακολουθούν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ για περισσότερη πληροφόρηση.

* Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρώς την πολιτική διάθεσης των εισιτηρίων της γηπεδούχου ομάδας η οποία απαιτεί την προσκόμιση πολιτικής ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την αγορά του εισιτηρίου.

* Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως αποφύγουν οποιαδήποτε επικοινωνία με το ξενοδοχείο.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

 

 

 

Comments
To Top