ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Στις 22:05 το μάτι να «γυαλίζει»!

Άλλη μια« χρυσή» σελίδα γράφεται σήμερα (28/9) στην ένδοξη ιστορία του θρύλου μας, που κανένας γελωτοποιός εκ Λευκωσίας που την είδε τιμωρός μπορεί να επισκιάσει την χαρά των απανταχού «κυανόλευκων». Ούτε η μέτρια έως κακή εμφάνιση της επανάληψης  την περασμένη αγωνιστική δεν επηρέασε την θετική περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Γιατί είμαστε Απόλλωνας και δεν εμμένουμε στις παρενθέσεις, έστω κι αν το παιχνίδι έπρεπε να κερδηθεί από το ημίχρονο. Και επειδή είμαστε Απόλλωνας απόψε θα βρισκόμαστε στο «Goodison Park», κοιτάζοντας στα ίσια μία από τις ιστορικότερες ομάδες της  Premier League. Μία Έβερτον που σαφώς δεν διαθέτει τη δυναμική περασμένων χρόνων, αλλά προκειμένου να καρπωθεί η ομάδα μας κάτι περισσότερο από την εμπειρία οφείλει να δώσει κατάθεση ψυχής.

Ο Άντρε Σκέμπρι σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στην Λυόν, με μάτι που γυάλιζε και γεμάτος αυτοπεποίθηση «τόλμησε» να μιλήσει για πρόκριση, ξαφνιάζοντας τον γράφων ευχάριστα. Όχι τόσο για τα λεγόμενα του, αλλά για τον τρόπο που τα μετέφερε.

Στις 22:05 το μάτι να «γυαλίζει» λοιπόν!

Comments
To Top