ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Εκπληκτικός ο Θρύλος εξήλθε ισόπαλος με την Έβερτον εκτός έδρας πραγματώνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση!Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Εκπληκτική εμφάνιση από τον Βάλε που είχε αρκετές επεμβάσεις με αποκορύφωμα την εκπληκτική απόκρουση στο 90.Πολύ καλός και στις στατικές.Προσωπικά ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Ζοάο Πέδρο: Έπαιξε πολύ σωστά αμυντικά και περιόρισε τον αντίπαλο του,κλείνοντας τους χώρουες.Είχε και ανεβάσματα στην επίθεση όταν είχε την δυνατότητα,ενώ αυτός έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε και ήταν λες και είχε σειρά αγώνων στα πόδια του.Αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα αφού δεν περνούσε τίποτε από αριστερά.Ανέβηκε όσες φορές χρειαστηκε και είχε κ ένα καλό σουτ.

Έκτορ Γιούστε: Κάνει τρομερό λάθος στο πρώτο γκολ του αντιπάλου με την πάσα προς τα πίσω.Στο υπόλοιπο παιχνίδι έπσιξε πάρα πολύ καλά,δεν επηρεάστηκε από το λάθος του και στο τέλος εξιλεώθηκε με το γκολ στο 89.Συνεργάστηκε με το Ρομπέρζ και δεν επέτρεψε να βρεθούν χώροι.

Βαλεντιν Ρομπέτζ: Εκπληκτικό παιχνίδι για τον Γάλλο,που ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του,είχε καλή συνεργασία με τον Γιούστε που μαζί δεν άφησαν κενά για τον αντίπαλο.Έστω κ άθελα παίζει επικίνδυνα και δέχεται την κόκκινη κάρτα.

Εστεπάν Σακέτι: Μετά την κακή παρένθεση με ΑΕΛ,επανήλθε στα γνωστά του στάνταρ.Μάρκαρε παντού,πίεσε και έκλεψε μπάλες δημιουργώντας ευκαιρίες για αντεπιθέσεις.Πολύ καλό παιχνίδι.

Άλεφ ντο Σάντος: Μπήκε με τσαμπουκά και βοήθησε πολύ τόσο στα μαρκαρίσματα,όσο και οργανωτικά.Είχε σωστές τοποθετήσεις και κέρδιζε την πρώτη μπάλα στις επαναφορές.

Άλλαν Σόουζα: Στην πόλη που θέλει να γράψει ιστορία ,έγραψε την πρώτη δική του σελίδα αφού ήταν πολύ καλός.Κράτησε μπάλα,μοίρασε παιχνίδι και έδειξε πως μπορεί να δώσει πολλά.Αμυντικά επίσης έδωσε πολλές λύσεις στον χώρο ευθύνης του.

Αντριάν Σαρδινέρο: Σκοράρει το πρώτο γκολ και είχε αρκετές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή.Τακτικά έκανε πολύ καλό παιχνίδι αφού σε όλη την διάρκεια έδινε βοήθειες στο μπακ.

Αντόνιο Γιάκολις: Πολύ καλός επιθετικά.Πλαγιοκόπησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα και πήγαινε με τσαμπουκά στο ένας εναντίον ενός.Έδωσε και βοήθειες αμυντικά και ήταν σωστός τακτικά.

Άντον Μάγκλιτσα: Του έλειψε το γκολ αλλά έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ.Έσπασε μπάλες και κέρδισε τις εναέριες μάχες,αλλά και έξυπνα φάουλ τις δύσκολες στιγμές.Πολύ καλή εμφάνιση.

Αντρέ Σκέμπρι: Μπήκε και ξεκούρασε την ομάδα με το κράτημα της μπάλας,τα έξυπνα κερδισμένα φάουλ.

Ζάντερ Σαντάνα: Μπήκε σαν αριστερό χαφ και μετά στην φυσική του θέση.Στο λίγο που αγωνίστηκε έκανε πολλές κούρσες,ανησύχησε τον αντίπαλο και είχε και το κερδισμένο φάουλ από όπου προήλθε το γκολ.

Εμίλιο Ζελάγια: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Έβγαλε την ομάδα με 4-3-3 έχοντας μαζεμένες τις γραμμές του,όσο όταν αμυνόταν,τόσο και όταν βρισκόταν στην επίθεση.Το πλάνο δούλεψε στην εντέλεια και τα δύο γκολ προήλθαν από λάθος και από σπόντα.Στην συνέχεια και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ,το γύρισε σε 4-4-2 και δικαιώθηκε.Πολύ καλό στήσιμο και ακόμα καλύτερο κοουτσάρισμα στην διάρκεια του.

Comments
To Top