ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει αύριο (1/10) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ζόελ Νταμάχου: Ο Γαλλοιβοριανός αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή στην θέση 6. Έχει γερά πνευμόνια και πατά σε όλο το γήπεδο μαρκάροντας ακατάπαυστα.Είναι γρήγορος στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση και για αυτό βρίσκεται συχνά σε επίκαιρη θέση για γκολ.

Ρούμπεν Μπριτζίτο: Ο ντελικάτος μέσος από την Πορτογαλία είναι ειδικός στο να μοιράζει παιχνίδι.Ζητά μπάλα και μπορεί εύκολα με μια πάσα να σου σπάσει την αμυμτική σου λειτουργία.

Ντίμιταρ Μακρίεφ: Ο «κίλλερ» του αντιπάλου.Ακόμη δεν έχει ζεσταθεί η κάννη του,σίγουρα όμως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του.Βρίσκεται συχνά στο κατάλληλο σημείο και σκοράρει με όλους τους τρόπους.

Γενικά: Ο αντίπαλος μας έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή.Ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματά τους αλλά κάποτε θα γίνει.Η ομάδα μας πρέπει να είναι πολύ προσεχτική στις αντεπιθέσεις και να μην αφήνει χώρους όταν η ίδια βρίσκεται στην επίθεση.Δυνατό σημείο θεωρώ πως είναι στην θέση του φορ αφού ο Μακρίεφ βάζει εύκολα γκολ όταν πάει η μπάλα στα τετράγωνα. Αδύνατο σημείο βλέπω τα πλάγια της άμυνας και πιο λίγο το κέντρο αυτής.Θεωρώ πως αν ασκήσουμε πίεση από την αρχή ο αντίπαλος θα κάνει λάθη κι αν υπάρξει καθαρό μυαλό και σκοράρουμε το παιχνίδι θα γύρει προς το μέρος μας.

Comments
To Top