ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα μας που διέσυρε τη Νέα Σαλαμίνα με 5-0. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών.Είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Ζοάο Πέδρο: Αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα,έτσι είχε την ευχέρεια να ανεβαίνει συνεχώς ψηλά και να ντουμπλάρει τον Γιάκολις δημιουργώντας ρήγματα.Έγινε γρήγορα αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Ζάντερ Σαντάνα: Είχε τον ίδιο ρόλο με τον Πέδρο.Πλαγιοκοπούσε συνεχώς και έφτιαχνε φάσεις με τα ανεβάσματα του.Σε μια από αυτές κέρδισε το πέναλτι που έγινε γκολ.

Αντρέι Πιτσιάν: Πρώτη εμφάνιση για τον νεαρό Ρουμάνο που έδειξε καλά στοιχεία.Είχε σωστές τοποθετήσεις και δεν φοβόταν να πάρει πρωτοβουλίες και να φτιάξει παιχνίδι από πίσω.Θα κριθεί καλύτερα όταν πάρει χρόνο.Πρώτο δείγμα θετικό.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αρχοντικός για ακόμη ένα παιχνίδι,με πολλά σωστά μαρκαρίσματα.Δεν επέτρεψε πολλά στους αντιπάλους αφού οι σωστές του τοποθετήσεις δεν επέτρεπαν να πάει η μπάλα στους επιθετικούς.

Εστεπάν Σακέτι: Καλό παιχνίδι από το Αργεντινό που αγωνίστηκε ένα βήμα πιο ψηλά από ότι συνήθως για να βοηθά στην πίεση ψηλά.Με τα τρεξίματα του στην μεσαία γραμμή διέλυσε κάθε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια.

Άλεφ ντο Σάντος: Ο συνδετικός κρίκος άμυνας και μεσαίας γραμμής.Ζητούσε μπάλα από τα μπακ και προωθούσε το παιχνίδι της ομάδας.Είχε σωστές και γρήγορες πάσες που έβγαζαν την ομάδα μπροστά χωρίς να μπορούν να παρακολουθήσουν οι αντιπάλοι.Και αμυντικά ήταν πολύ καλός αφού με την δύναμη και την εξυπνάδα του έκλεβε πολλές μπάλες.

Άλεξ ντα Σίλβα: Πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.Συμμετοχή σε όλα τα γκολ δηλαδή και δικαίως παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου. Ήταν απλά απολαυστικός.

Αντρέ Σκέμπρι: Δεν σκόραρε αλλά είχε πολύ καλές ενέργειες επιθετικά με ή χωρίς την μπάλα ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

Αντόνιο Γιάκολις: Σκόραρε το πρώτο του γκολ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.Ήταν ασταμάτητος επιθετικά αφού με την ταχύτητα του έβγαζε πολλούς ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις.Απο τα καλύτερα του παιχνίδια.

Εμίλιο Ζελάγια: Πολύ καλός και ο Ζελάγια που είχε σωστές τοποθετήσεις και έσπαζε γρήγορα την μπάλα στους συμπαίκτες του φτιάχνοντας πολλές ευκαιρίες.Σκόραρε ένα γκολ,το πρώτο,και αυτό θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για να ανέβει κι άλλο.

Μάριος Στυλιανού: Μπήκε στο 55′ περίπου και έκανε πολύ καλό 35λεπτο.Ανέβαινε συχνά στην επίθεση και συνέχισε την δουλειά του Πέδρο το ίδιο καλά.Έδειξε φρέσκος και έτοιμος να βοηθήσει.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε,σκόραρε και είχε κάποιες ωραίες στιγμές με ντρίμπλες και πάσες,προσπαθώντας να προσφέρει και θέαμα αφού το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Λούκα Πολίτσι: Πέρασε στο παιχνίδι όταν έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά από τα αγγίγματα που έκανε έδειξε πως έχει ποιότητα.Θα δείξει το άμεσο μέλλον τι ποδοσφαιριστής είναι.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 και άσκησε πίεση από το πρώτο λεπτό.Αυτό έφερε καρπούς κάνοντας το παιχνίδι τυπικής διαδικασίας.Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολύ στο παιχνίδι αφού οι ποδοσφαιριστές καθάρισαν το παιχνίδι νωρίς.Περιορίστηκε σε αλλαγές που είχαν στόχο την ξεκούραση και στο να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν πολύ.Καλή και η διαχείρηση της μετάβασης από Ευρώπη σε Κύπρο.

Comments
To Top