ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Άδικη ήττα και στη Σουηδία για την υπέρβαση!

Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι για τους “32” του Τσάμπιονς Λιγκ αφού δέχθηκε την ήττα με 0-1 σ΄ένα παιχνίδι που έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες και δέχθηκε το γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Πλέον η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στη Σουηδία.

Με την ομάδα μας να μπαίνει νωθρά στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα με τον αντίπαλο να δημιουργεί κάποιες καλές φάσεις με αποκορύφωμα μια απόκρουση της Stout. Στο 13΄ένα σουτ από την ομάδα μας με τη Farias κτύπησε σε αντίπαλη. Στο 16΄ένα σλάλομ από τη Rus, ανάγκασε την αντίπαλο αμυντικό να τη σταματήσει αντικανονικά λίγο έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε η Molin και απέκρουσε εντυπωσιακά η τερματοφύλακας του αντιπάλου. Η ομάδα όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά ήταν αυτή που έβγαινε μπροστά και απειλούσε έχοντας κάποια σουτ όπως στο 23΄ με την Ayane και κάποιες άλλες φάσεις που οι παίκτριες μας τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0, αφού προηγήθηκε ένα σουτ της Rus λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με την ομάδα μας να συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με αποκορύφωμα μια τεράστια ευκαιρία που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από πλασέ της Ayane στο 54΄. Στη συνέχεια ένα σουτ της Lagonia πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα μας πίεζε και προσπαθούσε να βάλει το γκολ που θα τις έδινε προβάδισμα πρόκρισης. Δυστυχώς η ομάδα μας κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε το γκολ στο 59΄ σε μια φάση που η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο. Οι παίκτριες μας μετά τη ψυχρολουσία προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο μέχρι και το 65΄. Δυο συνεχόμενα κόρνερ για την ομάδα μας στο 75ο λεπτό πέρασαν ανεκμετάλλευτα, όπως και ένα σουτ από αριστερά της Rus στο 76΄. Στο 80΄ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με την Ayane και πάλι να σουτάρει έξω, ενώ στο 83΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη αλλαγή της με τη Nemeth να παίρνει τη θέση της Kinosidou. Ένα σουτ της Farias μετά από κόρνερ στο 88΄αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυντικό της αντιπάλου. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς η ομάδα μας να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και δέχθηκε την ήττα με 0-1.

Comments
To Top