ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Το επιλεκτικό «ευαγγέλιο» των διαιτητών!(Φώτος)

Με αφορμή την τιμωρία του προπονητή μας Σωφρόνη Αυγουστή από τον αθλητικό δικαστή, αφού οι διαιτητές συνέταξαν το «ευαγγέλιο», φύλλο αγώνος στο παιχνίδι με τον Ερμή που αποβλήθηκε, αλλά και την έφεση από την ομάδα μας που απορρίφθηκε, γράφουμε αυτό το άρθρο για να δείξουμε πόσο επιλεκτικοί είναι κάποιοι κύριοι και για να μην μας λένε κάποιοι άλλοι ότι είμαστε προκατειλημμένοι και βλέπουμε «φαντάσματα».

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε λοιπόν σε σεμινάριο διαιτητών, έδειξαν βίντεο με παραβάσεις από προπονητές. Το βίντεο περιελάμβανε εξήντα και πλέον παραβάσεις που έκανε ο Σωφρόνης στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και οι ιθύνοντες υπέδειξαν στους διαιτητές να είναι αυστηροί. Τελικά όπως φάνηκε στην πορεία, μόνο με τον Σωφρόνη, αφού άλλες παραβάσεις από άλλους δεν τιμωρήθηκαν με τον απαιτούμενο ζήλο.

Ο κύριος Αβραάμ Τσούκκας λοιπόν, τέταρτος διαιτητής στον αγώνα μας με τον Ερμή, έδειξε πως είναι καλός «μαθητής» και περίμενε τη στιγμή να κάνει το «διαγώνισμα» του στον προπονητής της ομάδας μας, αποβάλλοντας τον με δική του υπόδειξη αφού έκανε παραβάσεις!

Χθες(7/10) στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ελλάδα, όπου είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε, ο ομοσπονδιακός μας προπονητής έκανε πέραν των 65 παραβιάσεων κατά το πρώτο ημίχρονο μόνο, όπως θα δείτε και σε φωτογραφίες, βγαίνοντας από το καθορισμένο του τετράγωνο και μπαίνοντας ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο κάποιες φορές!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του και ας μην μας λέτε ότι μας διακατέχει η προκατάληψη! Πολεμάτε την ομάδα μας κύριοι, αφού κάθε φορά εφευρίσκεται καινούριους τρόπους, αλλά δεν θα μας λυγίσετε!!!

Για το λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες:

Comments
To Top