ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλοι μαζί για μια νέα αρχή!

Καινούριο ξεκίνημα κάνει πλέον, το Ανδρικό Καλαθοσφαιρικό μας τμήμα, το οποίο χωρίς μεγάλα λόγια μπήκε στη νέα σεζόν. Ήδη η προετοιμασία βαίνει καλώς με τρία φιλικά παιχνίδια να έχουν ήδη γίνει. Το τμήμα με μπροστάρη το Σωματείο μας πλέον και τη μεγάλη συμβολή του Λούκα Αντωνίου αλλά και του Στυλιανού Σωτηρίου. έβαλε μπρος και αναμένει την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 14 Οκτωβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί και μια επιτροπή από καλαθοσφαιρικούς φίλους της ομάδας μας που θα βοηθήσουν αυτήν τη νέα προσπάθεια. Ήδη τα τμήματα Ακαδημιών έχουν ξεκινήσει και πηγαίνουν πολύ καλά.

Όσον αφορά το ρόστερ έχουν προστεθεί σ΄ αυτό Κύπριοι καλαθοσφαιριστές αλλά και τρεις ξένοι που θα δώσουν τη «μάχη» μαζί με τους εξελίξιμους νεαρούς μας καλαθοσφαιριστές, για το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα. Πλέον το τμήμα θα λειτουργήσει επαγγελματικά και ήδη φαίνεται αυτό μέσα από τα επίσημα του social media!

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ της ομάδας μας:

Μένουν από πέρσι στην ομάδα μας:

1) Πιττάκας Ηρακλής SF

2) Γρίβας Κωνσταντίνος SF

3) Souleymane Pape Faye C

4) Ηλιάδης Πόλυς G

5) Μακρύγιαννης Ηλίας G

6) Σοφρωνίου Αυγουστίνος SF

Ήρθαν οι Κύπριοι:

1) Παντούρης Γρηγόρης SF

2) Άγγονας Γιώργος PG

3) Ρομπέρτο Μαντοβάνι PF

Ξένοι:

1) Adonis Filer PG

2) Blackmon Craig G

3) Cedrick Turman PF-C

Αυτήν τη νέα προσπάθεια αξίζει όλοι να την αγκαλιάσουμε και σιγά σιγά, χωρίς μεγάλα λόγια να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα μας χρειάζεται και τον κόσμο της κοντά για να τη βοηθήσει!

 

Comments
To Top