ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια με Ανόρθωση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τετάρτης (11/10) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η ώρα 18:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σημείο προπώλησης το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69.

Η τιμή για τον αγώνα έχει ορισθεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

KANONIKO Εισιτήριο: €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ Εισιτήριο: €10

ΠΑΙΔΙΚΟ Εισιτήριο: €1

* Θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, και οι οποίοι παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους το συντομότερο δυνατό καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα και κάρτα διαρκείας/ ο κάθε κάτοχος έχει το δικαίωμα να λάβει ένα μόλις εισιτήριο).

* Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, η Αστυνομία ενημέρωσε τα εμπλεκόμενα μέρη όπως σε όλους τους αγώνες υψηλού κινδύνου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων των φιλάθλων για σκοπούς ευταξίας και ασφάλειας. Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο αγώνα θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Για τον σκοπό αυτό οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να αναγράψουν στο εισιτήριο που κατέχουν, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας τους.

Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου.

Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ώρες λειτουργίας του Apollon Official Store:

Τετάρτη: 09:00 – 14:30

Πέμπτη: 09:00 – 13:00, 15:00 – 19:00

Παρασκευή: 09:00 – 13:00, 15:00 – 19:00

Σάββατο: 09:00 – 14:00

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 16:30.

Στους οπαδούς της ομάδας μας έχει παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά και από την 1η έξοδο ξανά αριστερά. Ακολούθως να συνεχίσουν ευθεία πορεία μέχρι να βρουν κυκλικό κόμβο και από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος.

Από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά που οδηγεί κατευθείαν στην βόρεια κερκίδα. Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ομάδας μας καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.

Επίσης οι οπαδοί μας καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν.

* Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους), των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

** Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25-351954

** ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

Comments
To Top