ΑΝΤΡΕΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας τοποθετείται…

Η ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. μας για το θέμα της ταυτοποίησης…

Αναλυτικά: 

Μάγκες και αλάνια του ΛΙΜΑΝ1ΟΥ, αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Τι να πούμε τώρα δηλαδή, ότι δεν το περιμέναμε; Ότι μας ξάφνιασε η χθεσινή Ανακοίνωση των μπάτσων περί ταυτοποίησης σε όλα τα ντέρμπι; Θα είναι λες και κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας..

Η πραγματικότητα είναι πως εμείς ετοιμαζόμασταν για την εκδρομή στο κοτέτσι. Δεν γνωρίζαμε τι μαγειρεύεται εν αγνοία μας, δεν περιμέναμε πως θα τρέξουν να βγάλουν μια τέτοια απόφαση 4 μόνο μέρες πριν από το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Εμείς τρέχαμε να ετοιμάσουμε τα λεωφορεία και ότι άλλο χρειάζεται για μιά ακόμη ΘΡΥΛΙΚΗ εκδρομή. Αυτό πάντως, που όλα τρέχουν να τα εφαρμόσουν πρώτα πάνω μας, αν μη τι άλλο δείχνει πόσο πολύ μας φοβούνται!

Η απόφαση ωστόσο, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως δεν ήταν αναμενόμενη. Γενικά μιλώντας, όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας την είχαμε δεδομένη. Απλά περιμέναμε το πότε θα ανακοινωθεί και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όταν κάτι μαλακισμένα, πρσκυνημ€νοι στο χρήμα και στα αφ€ντικά τους, που το παίζουν και οπαδάρες με ιστορία και καλά, σκύβουν το κεφάλι και αποδέχονται τις ταυτοποιήσεις, γιατί να μην το εφαρμόσουν σε μεγαλύτερη κλίμακα; Συγχαρητήρια λοιπόν στα υπόδουλα σκουλήκια. Καταφέρατε ρε σκατάες να καταστρέψετε μέσα σε δύο χρόνια, ΟΠΑΔΙΚΟΥΣ αγώνες μιάς ολόκληρης δεκαετίας και βάλε. Για τα τ€ρτίπια του μάστρου σας και για το απεριόριστο κόμπλεξ που κουβαλάτε μέσα σας από την ώρα που γεννηθήκατε. Μπράβο ηλίθιοι, φανήκατε, σας άκουσαν.. Τώρα ολόκληρο το οπαδικό κίνημα του νησιού θα υποφέρει για τις δικές σας εξυπνοβλακείες. Αφού σου λέει «δεν γίνεται κανονική ταυτοποίηση». Αφού σου λέει, «δεν δίνεις το απόκομμα του εισιτηρίου με τα στοιχία σου αναγραμένα πάνω». Μόνο καθυστερημένα και προσκυνημ€να, άβουλα όντα πέφτουν σε τέτοιες παγίδες. Το ότι δεν είστε οπαδοί το ξεκαθαρίσαμε προ πολλού!

Εσείς πάλι ρε μαθητές, πως θα αντιδράσετε τώρα; Πέρσι κι εσείς με την ίδια λογική δεν υποκύψατε; Μην νομίζεται πως ξεχνάει κανείς, όλα είναι κάτω γραμμένα. Έπρεπε βλέπεις να δείξετε ότι υπάρχετε, έτσι; Θα το δεχτείτε και τώρα; Σιγά μωρέ, στο γήπεδο σας παίζεται, δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, τα ίδια δεν λέγατε και πέρσι για το αρΕΝΑ; Ξεφτίλες κι εσείς όπως τα φιλαράκια σας. Μιά φορά πουτάνες, για πάντα πουτάνες!

Μάγκες τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους μας. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Συλλήψεις από το πουθενά, απλά για να εφαρμοστεί το παράνομο μεν, αποτρεπτικό δε μέτρο της απαγόρευσης. Ταυτοποιήσεις σε όλα τα ντέρμπι. Κάμερες παντού και μπατσοκρατία. Έχει καταντήσει κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε γράφοντας τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι.

Οι αγώνες μας δεν πρόκειται να τερματιστούν ποτέ. Η αντίδραση μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απέναντι σε κάθε παράλογο και παράνομο μέτρο που καταπατά τα δικαιώματα μας. Το πως θα κινηθούμε από δω και πέρα θα αποφασιστεί συλλογικά.

Όλοι κοντά στους Συνδέσμους αδέρφια.

Ξεκινάμε από το ερχόμενο Σάββατο!

Τον ΘΡΥΛΟ μας δεν πρόκειται να μας τον στερήσει κανείς. Θα πολεμήσουμε μέχρις αισχάτων και στο τέλος θα δικαιωθούμε!

RESIST TO EXIST

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

Comments
To Top