ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήταν θέμα ανωτερότητας!

Κόντρα σε μια ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη σήμερα(19/10) η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα με 3-1. Πλέον όλα θα παιχτούν στο επόμενο παιχνίδι με την Αταλάντα στην Κύπρο όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Με την ομάδα μας να κοιτάζει περισσότερο τα νώτα της κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με τον αντίπαλο να έχει δύο σουτ προς την εστία μας. Δυστυχώς στο 12΄όμως η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ σε μια φάση που δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Στο 14΄ο Βάλε αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ και στέρησε τους Ιταλούς από το δεύτερο τους! Οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν βραχυκυκλωμένοι και έδειχναν ότι δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο κάτι που έφερνε συνεχώς λάθη με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βρίσκεται συνέχεια στην επίθεση. Ο παθητικός ρόλος για την ομάδα μας συνεχιζόταν αφού δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να βγει στην επίθεση. Στο 35΄μια ατομική ενέργεια του Σαντάνα έφερε ένα φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ευκαιρία για την ομάδα μας όταν και πάλι ο Σαντάνα προωθήθηκε αλλά το σουτ του στο 39΄πέρασε έξω. Στο 41΄ο Βάλε και πάλι έσωσε την ομάδα μας, ενώ στην πρώτη μας σωστή αντεπίθεση κερδίσαμε κόρνερ που πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο. Δυστυχώς για την ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα της τη φετινή σεζόν και ευτυχώς ολοκληρώθηκε με μόνο ένα γκολ εις βάρος μας.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας αλλά δυστυχώς με δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον αντίπαλο όπου σταθήκαμε και πάλι τυχεροί με την πρώτη να κτυπά στο σώμα του Γιούστε και τη δεύτερη να αποκρούει ο Βάλε και πάλι! Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε όπως έκλεισε το πρώτο με την ομάδα μας να μην μπορεί να κάνει κάτι το αξιόλογο. Δύο αλλαγές μαζεμένες στο 56΄με τους Ντα Σίλβα και Ζελάγια να παίρνουν τη θέση των Άλαν και Μαγκλίτσα! Τεράστια απόκρουση και πάλι του Βάλε στο 58΄σε κόρνερ που η συνέχεια του έφερε και νέα μεγάλη ευκαιρία για τον αντίπαλο. Γκολ για την ομάδα μας στο 59΄αφού μετά από σέντρα ασίστ του Γιάκολις ο Σκέμπρι με έξυπνη κεφαλιά έκανε την ισοφάριση! Δυστυχώς μετά την ισοφάριση η ομάδα μας δέχθηκε δύο απανωτά τέρματα στο 64΄και στο 66΄με αποτέλεσμα να βρεθούμε ξανά πίσω στο σκορ αυτή τη φορά με δύο γκολ διαφορά. Μετά και το 3-1 η ομάδα μας πήρε την κατοχή και προσπαθούσε να βγει μπροστά αφού δεν είχε τίποτα να χάσει, με σκοπό κάποιο γκολ για να μειώσει! Σούτ του Σκέμπρι κόντραρε σε αντίπαλο, ενώ στην επαναφορά ο Άλεφ σούταρε έξω στο 78΄. Στο 80΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του σκόρερ για την ομάδα μας Σκέμπρι. Παρά την όποια προσπάθεια η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει κάτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε δυστυχώς στο 3-1!

 

Comments
To Top