ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Αταλάντα!

Τρίτη αγωνιστική για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αταλάντα!Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ματία Καλντάρα: Ο Ιταλός αμυντικός είναι από τα “next big thing” στην θέση του κεντρικού αμυντικού στην Ιταλία.Ψηλός δυνατός και γρήγορος.Καλός με την μπάλα στα πόδια ακόμη καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι.Τον αγόρασε την φετινή περίοδο η Γιουβέντους αλλά τον άφησε δανεικό στην Αταλάντα.

Τζόσιπ Ίλισιτς: Ο Σλοβένος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.Ψηλός αλλά ντελικάτος.Πολύ καλή πάσα και συχνή επαφή με τα δίκτυα.Παρά το ύψος του βγαίνει και στο πλάι για να δημιουργεί ρήγματα.

Πάπου Γκόμες: Ο αρχηγός της Αταλάντα,ο ιθύνων νους και ο πιο επικίνδυνος παίκτης.Σκοράρει,βγάζει ασίστ και εκτελεί και τις πλείστες στατικές.Διαθέτει υψηλή τεχνική και ταυτόχρονα έχει και δύναμη αφού τον βοηθά το χαμηλό κέντρο βάρους.Όταν βρεθεί στην μέρα του οι ουδέτεροι θεατές απολαμβάνουν θέαμα,οι οπαδοί της Αταλάντα χαίρονται για την ομάδα τους και οι αντιπάλοι απλώς εύχονται να σταματήσει με κάποιο τρόπο.

Γενικά: Πρόκειται για νεανική ομάδα που στηρίζεται στις ακαδημίες της.Υπάρχουν δύο παίκτες γύρω στα 30 και οι υπόλοιποι είναι νεαροί και εξελίξιμοι.Παίζουν όμορφο στρωτό και παραγωγικό ποδόσφαιρο.Δύσκολα φεύγουν από το γήπεδο χωρίς να σκοράρουν.Κυρίως αγωνίζονται με 3-4-3 ή 3-4-1-2.Δυνατό τους σημείο η επιθετική τους γραμμή αφού βρίσκουν και γκολ και φάσεις.Αδύνατο σημείο βλέπω πως είναι η αμυντική τους γραμμή στα άκρα αφού είναι αναγκασμένοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί να αφήνουν χώρους.
Εν κατακλείδι είναι μια πολύ καλή ομάδα που ο ουδέτερος αρέσκεται στο να παρακολουθεί παιχνίδια της.

Comments
To Top