ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν ο Μάριος σκόραρε με απίστευτη «λόμπα» από 30 μέτρα κόντρα στον Άρη!(video)

Το www.apollon365.news γυρνάει το ρολόι του χρόνου 26 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου, 1991 όταν ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της περιόδου 1991/92 αντιμετωπίζει τον Άρη λίγες μόνο μέρες μετά την ιστορική πρόκριση επί της Κραϊόβα Ρουμανίας.

Το παιγνίδι είναι στο άγονο 0-0 όταν στο 31’ ο διεθνής αμυντικός της ομάδας μας Μάριος Χαραλάμπους έχει έμπνευση και βλέποντας τον τερματοφύλακα του Άρη Τάσο Κυριάκου να βρίσκεται έξω από την εστία του τον «κρεμάζει» από 30 μέτρα με έξυπνο αριστοτεχνικό σουτ-λόμπα, αφήνοντας τον άναυδο, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα μας με 1-0 πετυχαίνοντας ένα γκολ που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί και σημειώνοντας συνάμα ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Σουάτ Πεσίροβιτς στο 55’ και 63’ με άλλα 2 γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα μας.

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας: Μιχάλης Χριστοφή, Αντρελλής, Πάμπος Πίττας, Δημήτρης Ιωάννου, Μάριος Χαραλάμπους, Πάμπος Χριστοφή, Γιώργος Ιωσηφίδης, Χρήστος Ιωσηφίδης, Εβγένιο Πτακ, Ντέιβιντ Κέννι, Σουάτ Πεσίροβιτς.

 

Comments
To Top