ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Με οδηγό τα τελευταία δύο χρόνια!

Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε εκτός έδρας το ΑΠΟΕΛ, στo πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τρεις φορές το 1980/81 (χάσαμε με 2-0), το 1997/98 (εξήλθαμε ισόπαλοι 2-2) και το 2008/09 (χάσαμε με 4-1).

Από το 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο Απόλλωνας μετράει 3 ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει 3 γκολ δηλ. μέσο όρο 0,6 γκολ ανά παιγνίδι και έχοντας δεχτεί 5 γκολ δηλ. μέσο όρο 1 γκολ ανά παιγνίδι καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μία μόνο φορά.

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια φορά που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο ηττήθηκε ενώ και τα 5 συνολικά γκολ που έχουμε δεχτεί στους τελευταίους 5 αγώνες μας στο ΓΣΠ όλα έχουν σημειωθεί στο Β’ ημίχρονο!

Χαριτολογώντας θα λέγαμε ότι αν οι αγώνες στο ΓΣΠ τα τελευταία 5 χρόνια τελείωναν στο Α’ ημίχρονο τότε ο Απόλλωνας αντί για τέσσερεις βαθμούς θα είχε επτά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 5 χρόνια σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης μόνο την περσινή και προπέρσινη περίοδο καταφέραμε να σκοράρουμε στο Β’ ημίχρονο και αποδράσαμε από τη Λευκωσία αήττητοι με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας σε αγώνες Α’ φάσης έχει σκοράρει μόνο ο Ντα Σίλβα!

Η προϊστορία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ από το 2012/13 και μετέπειτα σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης:

 

Comments
To Top