ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Δόξα

Την Δόξα στο Τσίρειο αντιμετωπίζει αύριο (29/10) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Henry Eninful: Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου.Κάνει την βρώμικη δουλειά μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς.Διαθέτει δύναμη και είναι αρκετά καλός και στο ψηλό παιχνίδι,όπως και με την μπάλα στα πόδια.

Ibrahim Sissoko: Αγωνίζεται στο δεξί φτερό κυρίως αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός.Γρήγορος με την μπάλα στα πόδια,καλός ντριπλέρ,έχοντας και συχνή επαφή με τα δίκτυα.Νούμερο ένα κίνδυνος από την ομάδα του αντιπάλου.

Berat Sadik: Ο Φινλανδός είναι το βαρύ πυροβολικό.Ποδοσφαιριστής που γεμίζει την περιοχή,ανοίγει διαδρόμους για τους γρήγορους ποδοσφαιριστές και κατεβάζει μπάλες βοηθούμενος από το ύψος του.Πολύ επικίνδυνος στις στατικές αλλά και μέσα στην περιοχή.

Γενικά: Η Δόξα φέτος αποτελεί μια από τις καλύτερες μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος.Με αντιπάλους του μεγέθους της,παίζουν στρωτό και συνήθως επιθετικό ποδόσφαιρο.Με αντιπάλους που είναι αουτσάιντερ κτυπούν στις αντεπιθέσεις και κυρίως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δύναμη τους στις στατικές φάσεις.Αδύνατο σημείο είναι η άμυνα τους,αφού δέχονται γκολ με ευκολία,γενικά όμως είναι ένα ισορροπημένο σύνολο που αν δεν προσεχθεί μπορεί να σου κάνει την ζημιά,ειδικά αν δεν ξεκαθαρίσεις νωρίς τις προθέσεις σου.Κλειδί του παιχνιδιού θα είναι το γρήγορο γκολ που θα αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί και να γίνει πιο ευάλωτος,αν και θεωρώ πως για να “ανοίξουν” θα πρέπει να βρεθούν με δύο γκολ πίσω.Όπως και να έχει το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τα πόδια της δικής μας ομάδας.

Comments
To Top