ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Δέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, ενώ υποχρεώσεις είχαμε και στο εξωτερικό! Στην παρέα των δανεικών προστέθηκε και ο βασικός με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα μας των U21, Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους που πήγε δανεικός στην ομάδα της Καρμιώτισσας!

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Ήταν στην αποστολή στον εnτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη CCD Cerceda, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.(νίκη με 1-0)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.(0-1)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.(0-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό (1-1).

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.(2-4)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Μπήκε ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδα του κόντρα στην Pacos Ferreira.(1-0)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 56΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.(1-1)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Μέχρι στιγμής σ΄αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές δεν πήρε ακόμα χρόνο συμμετοχής.

Comments
To Top