ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Το καλύτερο πρώτο και ο μάγκας Σωφρόνης!

Το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού (29/10) αγώνα, ήταν δίχως αμφιβολία το καλύτερο μέχρι τώρα. Γρήγορες εναλλαγές, ψηλό πρέσσινγκ, όμορφοι συνδυασμοί, χημεία και γενικώς το όλο σκηνικό βαθμολογείται με πρόσημο θετικό. Μεγαλύτερη χαρά έδωσε βέβαια το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που έπεται ευρωπαικός αγώνας, και δεν χάθηκαν αδίκως βαθμοί. Βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο επηρέασε κάπως, μιας και το αποτέλεσμα το επέτρεπε αλλά ο υπερβολικός εφησυχασμός πολλές φορές έχει συνέπειες αρνητικές.

Αντίθετα με τον μάγκα Σωφρόνη που λειτούργησε προστατευτικά προς τους ποδοσφαιριστές του ως όφειλε, ο γράφων φρονεί πως δεν ευθυνόταν η αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2. Τουλάχιστον σε βαθμό τέτοιο, που να δικαιολογεί τις δυο φορές που παραβιάστηκε η εστία από υποδιαίστερη ομάδα η οποία μάλιστα υπενθυμίζεται πως έπαιζε με 10!

Σαφώς και μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Αταλάντα. Μοναδικός στόχος του Θρύλου μας είναι η κατάκτηση βαθμού ή και γιατί όχι, βαθμών.

Comments
To Top