ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης

Ο Σωφρόνης στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Αρχικά: “Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πάρα πολλά στο δεύτερο ημίχρονο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο προσεκτικοί να κλείσουμε τους χώρους και το καταφέραμε. Χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει τελική προσπάθεια προηγήθηκε με ένα πέναλτι. Στο δεύτερο έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να πάρουμε κάτι. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες, μέχρι το 90′ προσπαθούσαν και ήταν κρίμα να μην πάρουν κάτι. Από αύριο τα μυαλά μας στην Κύπρο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα είναι δύσκολο”.

Για το βάθος του ρόστερ: “Κάθε παιχνίδι γίνονται αλλαγές και η ομάδα συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Το είπα πριν το παιχνίδι πως είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και δεν το είπα τυχαία. Βλέπεις πως όποιος μπει στο γήπεδο δίνει το 200% για την ομάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Για τους συνεργάτες του: “Και οι συνεργάτες μου και ο κόσμος και η διοίκηση ήταν όλοι στο παιχνίδι και γι’ αυτό ήρθε το αποτέλεσμα. Αν είμαστε ενωμένοι μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί μπήκε στο παιχνίδι και μας βοήθησε αρκετά. Τους καλώ να είναι κοντά στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές αξίζουν να έχουν αρκετό κόσμο να τους παρακολουθεί σε κάθε παιχνίδι”.

Comments
To Top