ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Τον Ίλισιτς βρε;

Ακόμη ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Θρύλος μας στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αταλάντα.

Οι ποδοσφαιριστές μας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά την υπόδειξη ενός αστείου πέναλτι, κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα χάρη στο γκολ του Ζελάγια. Πάθος, θέληση αυταπάρνηση και άλλη μια χρυσή σελίδα γράφτηκε στην «κυανόλευκη» βίβλο!  

Η ΟΥΕΦΑ ωστόσο, ανέδειξε ως κορυφαίο του αγώνα τον Γιόσιπ Ίλισιτς. Ο Σλοβένος διεθνής άσος των Ιταλών, ήταν ο εκτελεστής του πέναλτι αλλά και ο πρωταγωνιστής των επιθέσεων της Αταλάντα. Στο 54’ ο Ίλισιτς αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού!!!

Βρε άνθρωπε μου που σίγουρα καθόσουν μερικά μέτρα μακριά μου στον χώρο των δημοσιογραφικών πες μας με ποιο σκεπτικό ανέδειξες τον Σλοβένο ως τον κορυφαίο της αναμέτρησης;

Την επόμενη φορά που θα έρθεις στο ΓΣΠ για ευρωπαϊκό αγώνα θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω για να μου διδάξεις επί χάρτου τα μυστικά της στρόγγυλης θεάς!

Πραγματικά είναι για  να απορεί κανείς  με κάποιους  που έρχονται ανοίγουν ένα laptop και ενημερώνουν τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στον πλανήτη με τέτοιους είδους άστοχες τοποθετήσεις!

 

Comments
To Top