ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Γκολ, θέαμα, νίκες, ήττες, χαρές και λύπες!

Συνολικά, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ 53 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 24 φορές, ποσοστό 45%, έχασε 16 φορές ενώ τα υπόλοιπα 13 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 83-69.

Εκτός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ 22 φορές σε αγώνες Α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 8 φορές, ποσοστό 36%, έχασε 7 φορές ενώ τα υπόλοιπα 7 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ΑΕΚ προηγείται με 36-34.

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας μετράει 2 νίκες και 3 ήττες με ποσοστό επιτυχίας 40% με το σημείο της ισοπαλίας να απουσιάζει. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 7 γκολ (1,4 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 12 γκολ (2,4 γκολ ανά αγώνα) ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 5 από τα 7 συνολικά  γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο Α’ ημίχρονο!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις δύο φορές που η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη ισάριθμες φορές ενώ στην άλλη ο αγώνας έληξε ισόπαλος. Στην δύο φορές που η ομάδα μας προηγήθηκε από το Α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει και τη νίκη και στις 2 φορές.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης έχουν σκοράρει οι Πέδρο, Παπουλής, Μάγκλιτσα και Ντα Σίλβα!

Η προϊστορία κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης από το 2012/13 και μετέπειτα:

 

 

 

 

 

Comments
To Top