ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΚ

Την ΑΕΚ εκτός έδρας «ΑΡΕΝΑ» αντιμετωπίζει σήμερα (5/11) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ακοράν Μπαρέρα:  Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης ή και πίσω από τον επιθετικό.Πολύ καλός τακτικά,βοηθά πολύ στην ισορροπία της ομάδας αφού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ανταποκρίνεται.Έχει καλό πόδι και δεν διστάζει να το δοκιμάσει εκτός περιοχής.Επίσης είναι καλός και χωρίς την μπάλα και για αυτό πολλές φορές βρίσκεται σε επίκαιρη θέση για γκολ.

Χόρχε Λαρένα: Πολυσύνθετος μέσος, από τα πληρέστερα 8άρια του πρωταθλήματος.Βοηθά πολύ στον οργανωτικο τομέα και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο οργανωτικό κομμάτι.Εκτελεί σχεδόν όλες τις στατικές και έχει πετύχει ουκ ολίγα τέρματα με απευθείας εκτελέσεις.

Φλοριάν Τολμές: Ένας από τους πληρέστερους επιθετικούς.Διαθέτει σουτ,ντρίπλα,παίζει με πλάτη,παίζει ένας εναντίον ενός,έχει εκτόπισμα και είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.Θέλετε και άλλα?είναι φορμαρισμένος με συνεχόμενα γκολ.Πρέπει να προσεχθεί όχι μόνο για το γκολ που το έχει αλλά για την όλη προσφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του.

Γενικά: Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ αρέσκεται στο 3-5-2 ή στο 3-4-3.Σφιχτό κέντρο που προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι,ειδικά όταν αγωνίζεται εντός.Πολύ καλά δουλεμένη η ομάδα στις στατικές φάσεις,ειδικά επιθετικά.Αδύνατο σημείο αν αγωνιστεί με αυτό το σύστημα θεωρώ την πλάγια αμυντική γραμμή.Αν όχι τότε η αδυναμία μεταφέρεται και στο κέντρο της άμυνας.Επίσης ο τρόπος ανάπτυξης τους έχει αργό τέμπο αν και διαθέτουν μεσοεπιθετικά γρήγορους παίκτες,κάτι που βοηθά την ομάδα μας που παίζει γρήγορα.

Αν η ομάδα μας κρατήσει μπάλα και κάνει το παιχνίδι της δύσκολα δεν θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και επίσης αν μεταφέρεται γρήγορα από άμυνα σε επίθεση όταν κερδίζεται η μπάλα.

Comments
To Top