ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Ενδέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, έβδομη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, ενώ υποχρεώσεις είχαμε και στο εξωτερικό!

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στη Βαγιαδολίδ Β΄, αφού δέχθηκε κλήση στην Εθνική Ελπίδων που αγωνίζεται με το Βέλγιο και θα αναχωρήσει αύριο από την Κύπρο.

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ήταν στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Ήταν στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή (1-1).

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Διγενή Ορόκλινης(2-1)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 55΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρίο Άβε(0-2).

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή (1-1).

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας εκτός έδρας(2-1).

Comments
To Top