ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν το «Θηρίο» έδινε αέρα πρόκρισης κόντρα στην Ανόρθωση!(video)

Με συγκλονισμό μάθαμε τα άσχημα νέα για τον πρώην ποδοσφαιριστήτης ομάδας μας, Μανουέλ «Τζούνιορ» Αγκόγκο, ο οποίος αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ακόμα σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από δύο χρόνια, χάνοντας την ομιλία του.

Υπενθυμίζουμε ότι το «θηρίο», όπως ήταν το προσωνύμιο του, φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα την περίοδο 2009/10, κατέγραψε 24 συμμετοχές και 6 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος, ενώ αγωνίστηκε και σε τέσσερεις αγώνες κυπέλλου σκοράροντας 2 γκολ,πανηγυρίζοντας στο τέλος και την κατάκτηση τουκυπέλλουκόντρα στο ΑΠΟΕΛ στον τελικό του 2010.

Από τα 8 συνολικά γκολ που πέτυχε το πιο σημαντικό, αναμφίβολα, ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, 2010, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου όταν ο Απόλλωνας αντιμετώπισε στο Τσίρειο στάδιο την Ανόρθωση.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 με γκολ, ποιού άλλου, του ΓκαστόνΣαγκόιστο 8’ και 23’ η Ανόρθωση μείωσε με τον Καφούστο 63’ όμως τελευταίος μίλησε ο Αγκόγκο ο οποίος μετά από μαγική μπαλιά του Γκαστόν κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Νάγκι διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και δίνοντας αέρα πρόκρισης στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και η περιπέτειά της υγείας του να έχει αίσιο τέλος!

 

Comments
To Top