ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήρθε η πρώτη νίκη!

Μετά δυσκολίας ήρθε η πρώτη νίκη της ομάδας μας στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας κόντρα στον ΑΠΟΠ εντός έδρας με 68-61 . Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου δεν προδίκαζε ότι ο αγώνας θα γίνει ντέρμπι και ευτυχώς στο τέλος η ομάδα μας πήρε το πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνος!

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα μας που μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο προηγούμενη με εφτά πόντους, έχοντας τους Παντούρη και Graig να σκοράρουν από έξι πόντους και να τους ακολουθεί ο Μαντοβάνης με τέσσερις. Με την ομάδα μας να ανεβάζει κι άλλο την απόδοση της ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους καλαθοσφαιριστές μας να προηγούνται με δώδεκα πόντους.

Στην επανάληψη η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κάνει επιμέρους σκορ 10-22 και να καλύψει τη διαφορά την τρίτη περίοδο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε γίνει ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη που στο τέλος πήρε η ομάδα μας με 68-61.

Τα δεκάλεπτα: 18-11,40-28,50-50,68-61

Η ομάδα μας(Λούκας Αντωνίου): Filer(5), Cedric(4), Graig(15), Παντούρης(15), Μαντοβάνης(11), Αγγόνας, Ολισιμεκα(15), Γρίβας, Σωφρονίου, Τομπάζος, Ηλιάδης(3), Courage,

 

Comments
To Top