ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισιτήρια διαρκείας Γυναικείας Καλαθόσφαιρας

Το τμήμα της Γυναικείας μας Καλαθόσφαιρας ανακοινώνει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018!
Αναλυτικά:

Η ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικεία Καλαθόσφαιρα συνεχίζει για πέμπτη διαδοχική χρονιά μετά την επανασύσταση του τμήματος το 2013. Χρόνο με το χρόνο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει γι’ αυτό κι εμείς αναγκαζόμαστε να ανεβάζουμε ψηλότερα τον πήχη έτσι ώστε να παρουσιάζουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο μπορεί να παλέψει και να διεκδικεί την νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Βήμα, βήμα με σταθερά και προσεκτικά βήματα, χτίζουμε για το μέλλον δίνοντας έμφαση στα δικά μας κορίτσια των ακαδημιών. Με σεβασμό και αγάπη προς το άθλημα της καλαθόσφαιρας, μέσα σε ένα οικογενειακό και υγιές περιβάλλον προσπαθούμε για το καλύτερο κρατώντας την σημαία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας ψηλά και περήφανα!

Ο μεγαλύτερος μας αιμοδότης είστε όλοι εσείς. Με την δικιά σας βοήθεια και στήριξη αντλούμε την δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και ενθουσιασμό.

Γίνε κι εσύ μέλος στην μεγάλη μας οικογένεια αποκτώντας Εισιτήριο Διαρκείας της ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικείας Καλαθόσφαιρας. Γίνε ο μικρός κρίκος σε αυτήν την μεγάλη αλυσίδα που κρατάει το τμήμα μας ζωντανό και δώσε την ώθηση για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να μεγαλουργήσει στον χώρο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας:

BLUE: 10 ΕΥΡΩ  και GOLD: 50 ΕΥΡΩ

 

Comments
To Top