ΑΝΤΡΕΣ

«Ο μαύρος μήνας που στιγμάτισε τις ζωές μας»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ όπου αναφέρετε σε αρκετά θέματα:

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, αλάνια του Λιμανιού και περήφανοι ΠΑΝΣΥΦΙδες,

Σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια, ο Τούρκος κατακτητής ανακηρύσσει σε κράτος την κατεχόμενη μας γη. 9 χρόνια μετά την βίαιη εισβολή, τις λεηλασίες, τους βιασμούς, τις ανθρωποκτονίες και τις βαρβαρότητες του “Αττίλα” που είχαν ως αποτέλεσμα πέραν των 180000 προσφύγων και την κατοχή υπό την απειλή των όπλων του 37% της Κύπρου μας, ο Ραούφ Ντεκτάς προκλητικά προχωρά στην μονομερή ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Το ψευδοκράτος επίσημα αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία ωστόσο είναι καθήκον του κάθε περήφανου Έλληνα όπως υπενθυμίζει και καταδικάζει τα αποτελέσματα της επεκτατικής πολιτικής των βαρβάρων που σκόρπισαν πόνο και θλίψη στο ταλαιπωρημένο μας νησί. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ καλούμε τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ, τον κάθε περήφανο Έλληνα της ημικατεχόμενης Κύπρου σε αφύπνιση. Σήμερα στις 19:00 σας περιμένουμε όλους στον Κεντρικό από τον οποίο θα αναχωρίσουμε για μια πορεία διαμαρτυρίας και καταδίκης της ανακήρυξης του κατοχικού ψευδοκράτους στο Κέντρο της πόλης μας! Μια πρωτοβουλία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. που χρειάζεται την στήριξη όλων μας έτσι ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα πως οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Μετά την αποχή λόγο της ταυτοποίησης στην αρΕΝΑ και το κενό της διακοπής επανερχόμαστε δυναμικά στα γήπεδα με ακόμη μια εκδρομή να ετοιμάζεται. Το Σάββατο μαζευόμαστε από νωρίς στους Συνδέσμους και στις 15:00 αναχωρούμε μαζικά από τον Κεντρικό με προορισμό την Λάρνακα. Για λεπτομέριες και όλα τα σχετικά της εκδρομής απευθυνθείτε στους Συνδέσμους μας.
Νοέμβριος. Ο μαύρος μήνας που στιγμάτισε τις ζωές μας. Αδέρφια που έφυγαν άδοξα αλλά ποτέ δεν ξεχνιούνται. Κωνσταντίνος και Παράσχος Ντορζής 24.11.2015.
Αντρέας Εφραίμ 20.11.2016.

Το ετήσιο μνημόσυνο και των τριών αδερφών μας θα τελεστεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα) στον Άγιο Αθανάσιο. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι η παρουσία μας, με τις προσευχές μας να παρακαλούν για ανάπαυση των ψυχών τους.

Εις μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 διοργανώνει την ίδια μέρα φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθόσφαιρας 3 x 3 στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Σωματείου μας. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 13:00 αυστηρά γι’ αυτό καλούμε όλα τα αδέρφια όπως προσέλθουν έγκαιρα για τις διαδικαστικές λεπτομέριες που απαιτούνται. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες ωστόσο καλούμε όσα αδέρφια έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στο τουρνουά όπως δηλώσουν συμμετοχή στους Συνδέσμους της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Comments
To Top