ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μια μαύρη σελίδα παράδειγμα προς αποφυγή! (video)

Το www.apollon365.news γυρνάει το ρολόι του χρόνου 13χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική περίοδο 2004/05 όταν στις 25 Σεπτεμβρίου, 2004 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Ολυμπιακό με 1-0,ο Απόλλωνας με προπονητή τον Ελλαδίτη Σούλλη Παπαδόπουλο, εκστρατεύει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την Αλκή.

Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του Απόλλωνα αφού δέχτηκε βαριά ήττα από την νεοφώτιστη Αλκή με 6-1!

H συντριβή του Aπόλλωνα από την Aλκή με 6-1 δεν μπορούσε παρά να φέρει τριγμούς στην ομάδα μας με τον Σούλη Παπαδόπουλο αμέσως μετά το τέλος του εφιαλτικού αγώνα στη Λάρνακα να υποβάλει την παραίτησή του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από την Αλκή σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ οπαδών της ομάδας μας και αστυνομικών που είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να τιμωρηθεί από την δικαστική με τρεις αγωνιστικές αγωνιζόμενος στην «εξορία» αλλά και οπαδός της ομάδας μας να μπει πίσω από τα σίδερα της φυλακής!

Σημειώνεται ότι ο αγώνας αυτός ήταν από τους πρώτους αγώνες του «ταλαντούχου» διαιτητή Λεόντιου Τράττου ο οποίος άρχισε να δίνει τα πρώτα του διαπιστευτήρια σφυρίζοντας δύο ανύπαρκτα πέναλτι εναντίον της ομάδας μας!

Η Αλκή μετά από μια εκπληκτική πορεία στον Α’ γύρο, όπου έφτασε να βρίσκεται μόνο 3 βαθμούς από την τρίτη στην βαθμολογία Ομόνοια, στον δεύτερο γύρο ακολούθησε καθοδική πορεία έχοντας συγκομιδή 9 μόνο βαθμών με αποτέλεσμα στο τέλος να οδηγηθεί φυσιολογικά στην Β’ κατηγορία!

Η σύνθεση της ομάδας μας: Aυγουστή, Θεοφίλου, Mπαρούν, Μ. Aντωνίου, Γκάλιτς, Σιδηρόπουλος (Mελαναρκίτης 65), Mαραγκός, Mπογκτάν, Αλέξης Πίττας (Χρ. Xριστοφή 48), Σόσιν, Pουντόνια.

 

Comments
To Top