ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Η ποδοσφαιρική έννοια της λέξης λαβράκι!

Η ανακοίνωση της απόκτηση του την  5η Ιουλίου δεν είχε κάνει πάταγο, δεν θορύβησε ευχάριστα της φίλους της ομάδας μας αντιθέτως, πολλοί ήσαν εκείνοι που θεώρησαν τον Άλεφ Ντος Σάντος άλλη μια επιλογή που μέχρι τον Ιανουάριο θα  αποτελούσε μια ανάμνηση μιας και θα αποχαιρετούσε πρόωρα το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι!

Βλέπετε τα τελευταία χρόνια ήρθαν, είδαν και απήλθαν αρκετοί που είχαν την ταμπέλα του ποδοσφαιριστή επένδυση! Και όμως ο Βραζιλιάνος κέρδισε τον Σωφρόνη με το καλημέρα κι ο αυτός του έδωσε την ευκαιρία!

Μια ευκαιρία που ο νεαρός «άρπαξε από τα μαλλιά», ξεδιπλώνοντας αργά αλλά σταθερά στο γήπεδο πτυχές ενός ατόφιου ταλέντου που πραγματικά απολαμβάνεις να παρακολουθείς!   

Είτε ως ανασταλτικός μέσος, είτε και ως κεντρικός αμυντικός ο Άλεφ εξελίσσεται σε λίρα εκατόν για την ομάδα μας, ένας ποδοσφαιριστής που μοιάζει πλέον ως ένα βασικότατο γρανάζι στην πολύ καλή και ποιοτική μηχανή που έστησε φέτος ο Σωφρόνης.

Ευχή όλων να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά, παθιασμένα και προσηλωμένα! Όπως γράψαμε και στον τίτλο η έννοια του ποδοσφαιριστή λαβράκι έχει όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το Άλεφ Ντος Σάντος!      

Comments
To Top