ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα μας, αφού οι ευρωπαϊκή μας «βόλτα» σχεδόν ολοκληρώθηκε περήφανα και δυνατά, όπως αρμόζει στην ιστορία μας. Πλέον η σκέψη μας στρέφεται στον μεγάλο διαχρονικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια εγχώρια διοργάνωση που θα συναντήσουμε πολλά «εμπόδια» και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μας βάλουν «τρικλοποδιές»!

Σ΄ αυτό τον αγώνα που ξεκινά από τη Δευτέρα(27/11) κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θα πρέπει όλοι να γίνουμε μια γροθιά. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και ο κόσμος μας, εμείς δηλαδή η δύναμη της ομάδας που σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος θα πρέπει να είμαστε εκεί, δίπλα στον ΘΡΥΛΟ μας!

Δεν χρειάζονται παραινέσεις και ικεσίες για να δίνουμε το παρόν μας στο γήπεδο, είναι υποχρέωση προς την ομάδα αλλά περισσότερο σ΄ αυτόν που από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της από τον πάγκο, μας έκανε μάγκες! Σ΄αυτόν που δεν λογαριάζει τίποτα και κανένα αλλά μόνο τον Απόλλωνα. Άλλωστε μας το ζήτησε και ο ίδιος για να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Ξεκινάμε λοιπόν αδέλφια για τον Σωφρόνη, για τους ποδοσφαιριστές μας, για την ομάδα μας, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ!

Το μόνο που μπορεί να φοβηθούμε στην πορεία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κακό Απόλλωνα σε κάποιους αγώνες! Αν όμως σ΄αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι παρών και μπει στην «εξίσωση» και βοηθήσει, το μειονέκτημα αυτό θα εκλείψει! Και ο κόσμος παίρνει αγώνες…

 

Comments
To Top