ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα γκολ που «έσπασε» καρδιές! (video)

Περίοδος 2005/06 και στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο τον Εθνικό Άχνας 5 μόλις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος κάνοντας επιτακτική την ανάγκη των τριών βαθμών αφού το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ λίγη ώρα νωρίτερα είχε «καθαρίσει» με 3-0 την ΑΕΚ και είχε ξεφύγει στους 4 βαθμούς διαφορά.

Ο αγώνας βρίσκεται στις καθυστερήσεις και στο ισόπαλο 1-1 αφού παρά την σωρεία ευκαιριών ο τερματοφύλακας του Εθνικού Χαραλάμπους φαντάζει ανίκητος.

Και εκεί που όλα φαίνονται ότι πλέον έχουν τελειώσει, και η οδυνηρή ισοπαλία θα ήταν γεγονός που θα έδινε την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ να αυξήσει την διαφορά στους 3 βαθμούς αλλά και στην Ομόνοια να μας υποσκελίσει και να βρεθούμε στην 3η θέση, ο Ζοάο Πάιβα ο αγαπημένος «μάγειρας» της καρδιάς μας είχε διαφορετική γνώμη και στο 90’+3’ εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Νάσερ με κεφαλιά καρφώνει την μπάλα στα δίκτυα και διατηρεί την ομάδα μας στο κυνήγι του τίτλου.

Ήταν ένα γκολ χρυσάφι και ένα από τα σημαντικότερα στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος 2005/06 και χωρίς καμία αμφιβολία ένα γκολ που έσπασε καρδιές και το οποίο πάντοτε θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους οπαδούς μας.

 

Comments
To Top