ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Πολυβόλο» σε ένα μοναδικό ντέρμπι κορυφής!(video)

Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε ξανά εντός έδρας τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μια και μοναδική φορά την περίοδο 1993/94. Αυτός ο αγώνας ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων αφού μετά από 12 αγώνες η ομάδα του Εθνικού Άχνας ήταν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και 3 πάνω από την δική μας ομάδα και έτσι ο χαρακτηρισμός ενός ντέρμπι κορυφής δεν απείχε καθόλου από την πραγματικότητα.

Η ομάδα μας μετά από έξοχη εμφάνιση διέλυσε στην κυριολεξία τον Εθνικό Άχνας,έχοντας μάλιστα και 3 δοκάρια, με το επιβλητικό 6-1 με γκολ των Δημήτρη Ιωάννου (2), Άγγελου Τσολάκη (2), Τσέποβιτς και Χατζηλοίζου.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας περνούσε μια περίοδο αμφισβήτησης αφού 15 μέρες νωρίτερα είχε δεχθεί οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 και ήταν 7 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Άγγελο Τσολάκη που μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα κατάφερε σε διάστημα 9 μόλις λεπτών να σκοράρει δις διαμορφώνοντας το τελικό 6-1!

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι και η μεγαλύτερη νίκη μας μέσα στο Τσίρειο η οποία μαζί με την νίκη μας της περιόδου 2015/16 με 5-2 έχουν επιτευχθεί τα περισσότερα γκολ σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεμεσό.

Comments
To Top