ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 26 χρόνια Απόλλων και μέσα στη «λίμνη» του ΓΣΠ!(video)

red-star-4

Σαν σήμερα, (30/11) πριν ακριβώς 26 χρόνια, ο Απόλλωνας εκστρατεύει στο παλαιό ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της περιόδου 1991/92 τον Ολυμπιακό.

Ο πρωταθλητής Απόλλωνας δεν ήταν σε καλό «φεγγάρι» αφού προερχόταν από εντός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ και απείχε από τη νίκη περισσότερο από ένα μήνα!

Ο αγώνας έμεινε χαραγμένος στη μνήμη των όσων παρευρέθηκαν για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση που είχε μετατρέψει σε «λίμνη» τον αγωνιστικό χώρο που ήταν εντελώς ακατάλληλος για παιγνίδι και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Εντούτοις προς έκπληξη όλων ο αγώνας διεξάχθηκε κανονικά και ο Απόλλωνας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα όμως ο Ολυμπιακός προσαρμόστηκε καλύτερα στις γηπεδικές συνθήκες και κέρδισε τελικά με 3-2. Αξίζει να αναφερθεί ότι η βροχόπτωση έγινε ακόμη πιο έντονη με τη λήξη του ημιχρόνου, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας λάσπη και «λίμνες» με την μπάλα να κολλά συνεχώς και να γίνονται κάποιες “ομηρικές μάχες” στις λίμνες που είχαν σχηματιστεί στο γήπεδο.

Στο ημίχρονο ο διαιτητής εισηγήθηκε στις δύο ομάδες διακοπή του αγώνα κάτι που θα ευνοούσε τον Απόλλωνα ως τεχνική ομάδα αφού δεν τον ευνοούσαν όχι μόνο οι καιρικές συνθήκες αλλά ήταν και καταπονημένος από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Εντούτοις η ομάδα μας διαφώνησε με την εισήγηση του διαιτητή επέμενε να επαναρχίσει το δεύτερο ημίχρονο κάτι που στο τέλος «πλήρωσε» ακριβά!

 

Comments
To Top