ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Pafos FC

Την Pafos Fc εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (2/12) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Αμπελ Καμαρά: Ο ποδοσφαιριστής από την Γουινέα αποτελεί την αιχμή δόρατος του αντιπάλου. Δυνατός με εκτόπισμα και καλός στο ψηλό παιχνίδι και με την μπάλα στα πόδια.

Μεχτί Μοστέφα: Αγωνίζεται ως κόφτης ο Αλγερινός που στο παρελθόν ήταν και διεθνής.Καλός χειριστής,δεν περιορίζεται μόνο στο να κόβει αλλά δίνει και βοήθειες στην οργάνωση.

Κρίστιαν Μπρουλς: Ο Ολλανδός είναι ο ιθύνων νους του αντιπάλου.Οργανωτικός με πολύ καλή πάσα,βλέπει γήπεδο και βγάζει σε επίκαιρες θέσεις τους συμπαίκτες του ουκ ολίγες φορές είτε σε κανονική ροή παιχνιδιού,είτε στις στατικές φάσεις.

Γενικά: Σίγουρα στο γήπεδο μας δεν θα έρθει να κάνει παιχνίδι,θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να ψάξει την καλή αντεπίθεση με τους ποιοτικούς μέσους που διαθέτει. Δυνατό σημείο η μεσαία γραμμή που συνήθως ο προπονητής του την παρατάσσει σε σχήμα ρόμβου.Αμφίβολο όμως αν το πράξει και εναντίον μας λόγω της δυναμικής μας στα φτερά.Αδύνατο σημείο μάλλον η επίθεση τους αφού στα δύσκολα παιχνίδια δεν έχει σκοράρει ή έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στα εκτός έδρας με Αελ.Το γρήγορο γκολ είναι στα πρέπει αυτή την φορά αφού είναι πιο ποιοτική ομάδα από τις υπόλοιπες μικρομεσαίες.Η ομάδα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που έχει στο Τσίρειο και να χτίσει πάνω σε αυτήν για την έκτη νίκη εντός έδρας!

Comments
To Top