ΑΝΤΡΕΣ

Ο Απόλλωνας στηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό

Επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (08 /12) αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αποτελούμενη από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ. Κούλλα Σταυρινίδου, τον Υπεύθυνο επικοινωνίας Φανούριο Κωνσταντίνου και τον ποδοσφαιριστή Εύδωρα Συλβέστρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κυανόλευκης αντιπροσωπείας δόθηκαν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού τα πακέτα αγάπης του Ερυθρού Σταυρού.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Απόλλωνα για την έμπρακτη στήριξη του στο κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί ο κλάδος Λεμεσού.

Ταυτόχρονα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, να παρακολουθήσουμε δια ζώσης το τεράστιο και σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί εδώ και δεκαετίες ο Ερυθρός Σταυρός, βοηθώντας σημαντικά συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας παρακολούθησε από κοντά την τροφοδοσία αρκετών σημαντικών αγαθών προς τους συμπολίτες μας.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο όπως βοηθήσει το ιερό έργο το οποίο επιτελεί στους δύσκολους αυτούς καιρούς ο Ερυθρός Σταυρός προσκομίζοντας στο οίκημα του συνδέσμου, φαγητό, ειδή υπόδησης και ένδυσης, παιδικό ρουχισμό και οτιδήποτε άλλα υλικά αγαθά τα οποία μας περισσεύουν.

Μια επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Αγίας Φυλάξεως (στο ύψος της ΑΜΕΚ)  θα κάνει όλο τον κόσμο να αναθεωρήσει αρκετά για την ζωή, και ταυτόχρονα θα αντικρίσει την σκληρή πραγματικότητα και πόσο συμπολίτες μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top