ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν υπάρχει σωτηρία, δεν μπορεί να δοθεί λύση…».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport Fm, για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, το χθεσινό(11/12) παιχνίδι, τον τραυματισμό του Άλεφ αλλά και για όσα έγιναν στο Τσίρειο..

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν η πιο σπουδαία μας νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίσαμε την καλύτερη φετινή Ομόνοια και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος όσο περνούν τα παιχνίδια το πιστεύει περισσότερο. Είχαν μια καλή παρουσία με παλμό και ένταση και τους ευχαριστούμε. Ενωμένοι προχωράμε, υπάρχει μια τεράστια δυναμική, ενότητα σε όλα τα κομμάτια και μετά από αρκετά χρόνια δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος εσωστρέφειας. Όλο αυτό αποτυπώνεται και από την παρουσία του Απόλλωνα εντός αγωνιστικού χώρου»

Για το γεγονός ότι αν κερδίσουν τα τρία παιχνίδια που έχουν στο χέρι ανεβαίνουν στην κορυφή…

«Πολλές φορές ήμασταν στην πρώτη θέση σε κάποιο σημείο αλλά τον Μάιο ήμασταν στην 3η θέση. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν εξαντλούμε τα παιχνίδια με νίκες θα αυξήσουμε τις πιθανότητες μας., Έχουμε ένα  τελικό με τον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα που μας έκοψε βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Ο αντίπαλος σας ήταν πολύ καλός χθες…

«Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και όταν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το 0-0 ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα ότι το βλέπουμε αφ υψηλού αλλά το νιώθαμε».

Για τον τραυματισμό του Άλεφ…

«Θα περάσει από εξετάσεις και θα δούμε το μέγεθος της ζημιάς του. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα μυϊκό, θα το δούμε και θα ενημερώσουμε».

Για τα όσα άσχημα έγιναν στο άλλο ντέρμπι ΑΕΛ–ΑΠΟΕΛ…

«Το συναίσθημα που διακατέχει την φίλαθλη κοινή γνώμη μας διακατέχει κι εμάς. Δεν πρέπει να ψάχνουμε τρόπο για να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα, δεν υπάρχει σωτηρία, δεν μπορεί να δοθεί λύση. Έγιναν πολλά περίεργα χθές στο Τσίρειο.

 

Comments
To Top