ΑΝΤΡΕΣ

«Nα βοηθώ την ομάδα και να έρχονται νίκες»

Συνέντευξη στην κάμερα του Apollon Web Tv έδωσε ο Εμίλιο Ζελάγια, όπου αναφέρεται στον αγώνα με την Ομόνοια, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την προσωπική του απόδοση, την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο και τέλος, για τον κόσμο του Απόλλωνα.

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι, σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας και τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να είμαστε πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τη δική του παρουσία: «Είμαι χαρούμενος, νοιώθω καλά, νοιώθω πολύ άνετα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ευχαριστώ το Θεό, πιστεύω έκανα καλά παιχνίδια, πέτυχα κάποια τέρματα που βοήθησαν την ομάδα να πάρει βαθμούς και ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να βοηθώ την ομάδα και να έρχονται νίκες».

Για τον κόσμο του Απόλλων: «Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι. Μας βοηθούν από το πρώτο λεπτό, πιστεύουν σε μας και θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν έτσι, να απολαμβάνουν τον τρόπο παιχνιδιού μας».

 

Comments
To Top