ΑΝΤΡΕΣ

Over 2.5 goals με αποδόσεις 1.85, 1.60 και 1.35 στην Bet on Alfa

H δράση στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος αρχίζει σήμερα με τρία ματς στα οποία υπάρχουν φαβορί στο στοιχηματικό κουπόνι βάσει των αποδόσεων της Bet on Alfa. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν σε δύο ματς οι φιλοξενούμενες ομάδες, Ανόρθωση και Ομόνοια απέναντι σε Άρη και Εθνικό, ενώ μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι το ΑΠΟΕΛ στο εντός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις σε πάρα πολλές κατηγορίες, τις οποίες μπορείτε να συμπεριλάβετε στις στοιχηματικές σας επιλογές, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Στο Τσίρειο στις 16:00 θα γίνει το πρώτο ματς της ημέρας με τον Άρη να φιλοξενεί την Ανόρθωση και το διπλό της «κυρίας» να προσφέρεται στο 1.35. Στο 7.80 είναι η απόδοση για νίκη του Άρη, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 4.50. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.85, του under 2.5 goals 1.80. ενώ στο 2.20 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο Εθνικός υποδέχεται στις 17:00 στο Δασάκι την Ομόνοια στο ντεμπούτο του Ιβάϊλο Πέτεφ στον πάγκο και η απόδοση του διπλού είναι 1.45. Η νίκη του Εθνικού προσφέρεται στο 6.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, το under 2.5 goals 2.10 και η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.

Το τελευταίο ματς της ημέρας θα γίνει στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ να είναι ακλόνητο φαβορί με απόδοση 1.10 για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Στο 21 είναι η απόδοση του διπλού και στο 7.50 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.35 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.80 του under 2.5 goals και στο 2.30 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top