ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Σπουδαίος ο Θρύλος κέρδισε με 5-0 τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την πορεία του.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Απλός θεατής ο Πορτογάλος,είχε ακόμη ένα ήσυχο βράδυ.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλός ο Πορτογάλος που πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.Αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Ζάντερ Σαντάνα: Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο,που δεν ήταν υπερφύαλος στις επιθετικές του προσπάθειες και είχε και το μυαλό του στην άμυνα.

Έκτορ Γιούστε: Σκόραρε στα πρώτα 70 δευτερόλεπτα.Αμυντικά δεν πιέστηκε και αρκέστηκε στην οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα.

Αντρέι Πιτιάν: Ο Ρουμάνος έδειξε ακόμη μια φορά πως μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση στα μετόπισθεν αφού έστω κι αν δεν πιέστηκε αμυντικά,βοήθησε όπως και ο Γιούστε στο “φτιάξιμο” παιχνιδιού από την άμυνα,δένοντας με τον Ισπανό.

Εστεπάν Σακέτι: Εύκολο απόγευμα από τον Σακέτι.Πίεσε όσο χρειάστηκε και αφού η μπάλα ερχόταν εύκολα στην κατοχή μας,αναλώθηκε στο να βοηθά οργανωτικά.Στο 45 έγινε αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Άλαν Σόουζα: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που έπαιζε σχεδόν πάντα πρώτη πάσα,κάνοντας το παιχνίδι πιο γρήγορο.Είχε και ένα σουτ στο δοκάρι.Η συνολική του παρουσία δείχνει πως έχει “δέσει” περισσότερο με την ομάδα.

Νίκο Μαρτίνες: Διαφορετικού τύπου παίκτης από τον Άλεξ,αλλά όταν αγωνίζεται και αυτός στην φυσική του θέση είναι εξίσου καλός.Μοίρασε παιχνίδι τόσο στα πλάγια όσο και με κάθετες πάσες.Πολύ καλή εμφάνιση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Ο Ισπανός ξεκίνησε βασικός και ήταν πολύ δραστήριος.Πότε με πλαγιοκοπήσεις,πότε με σουτ ή με κούρσες στον κενό χώρο.Πολύ καλή εμφάνιση από τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής στο ντέρμπι του ΓΣΠ.

Φώτης Παπουλής: Μπήκε ορεξάτος,διεμβόλιζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα και από ατυχία δεν σκόραρε ο ίδιος ή οι συμπαίκτες του με τις πάσες που έδινε.Σκόραρε τελικά με πέναλτι και έδωσε συνέχεια στις καλές αποδόσεις που έχει.Έγινε αλλαγή πριν το ημίχρονο λόγω μιας ενόχλησης που είχε.

Εμίλιο Ζελάγια: Ασίστ και δυο γκολ στο ενεργητικό του Αργεντινού που είναι ουσιαστικός και πολύτιμος για την ομάδα.Έψαξε το χατ τρικ αλλά δεν το βρήκε.Πέρασε αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε ορεξάτος ο νεαρός που ήταν συνεχώς στο προσκήνιο αφού δεν κρυβόταν και έπαιρνε πρωτοβουλίες.Μας έδειξε για άλλη μια φορά το δυνατό πόδι που έχει αφού το δοκίμασε 2,3 φορές αλλά δεν χρίστηκε σκόρερ ελέω δοκαριού και τερματοφύλακα.

Μιγκέλ Μπεντόγια: Μπήκε στο 46 και αμέσως κέρδισε πέναλτι. Έπαιζε γρήγορα όποτε έπαιρνε την μπάλα και βοήθησε στο να βγουν όμορφες φάσεις.

Γιάννης Χατζιβασίλης: Μπήκε στα μέσα του δευτέρου και αγωνίστηκε στην κορυφή.Είχε κάποιες προσπάθειες αλλά μέχρι να ζεσταθεί οι ταχύτητες είχαν πέσει.

Προπονητής: 4-2-3-1 για άλλη μια φορά από τον Σωφρόνη που είχε κι αυτός εύκολο απόγευμα αφού οι ποδοσφαιριστές του ήταν πειθαρχημένοι και καθάρισαν τον αγώνα από το 30.Στην συνέχεια ο ίδιος έκανε διαχείριση του αγώνα με τις αλλαγές του,έχοντας το μυαλό του και στην συνέχεια αφού ακολουθεί ο τελευταίος δύσκολος αγώνας της χρονιάς με τον Ερμή,που γίνεται ιδιαίτερος λόγω του ότι οι άλλες 4 πρώτες ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους.

 

 

 

Comments
To Top