ΑΝΤΡΕΣ

Goal-Goal το Αλκή-Πάφος; Απόδοση 1.85 στην Bet on Alfa

Με το ματς Αλκή-Πάφος που θα γίνει στις 19:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος», πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Η νίκη της Αλκής έχει απόδοση 2.15, το διπλό για νίκη της Πάφου 3.10, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.05, του under 2.5 goals 1.65, ενώ αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, η απόδοση είναι 1.85.
Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top