ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το κοινό στοιχείο που ενώνει τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα!(video)

Ο 18χρονος τερματοφύλακας Στυλιανός Κωνσταντίνου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στη χθεσινή (17/12) αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα μας ίσως να ήταν και ο πολυτιμότερος της ομάδας του αφού παρά τα 5 γκολ που δέχτηκε πραγματοποίησε σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων.

Αυτή όμως δεν ήταν η παρθενική εμφάνιση του νεαρού Στυλιανού στην Α’ κατηγορία αλλά η 3η του εμφάνιση αφού στις 9 Μαΐου 2015 σε ηλικία 15 ½ ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός φορώντας τη φανέλα του Ερμή στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της περιόδου 2014/15 κόντρα στην ΑΕΚ και στο 26’ μάλιστα απέκρουσε πέναλτι του Τομάς φάνηκε όμως άτυχος αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 56’ του αγώνα.

Τι κοινό όμως ενώνει τον 18χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Στυλιανό Κωνσταντίνου με τον Απόλλωνα;

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότιoπατέρας του Στυλιανού, ο Κώστας Κωνσταντίνου εκ Ύψωνα ορμώμενος, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας περί τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού και ήταν ενεργό μέλος της ομάδας μας για τρεις περιόδους από το 1997/98 μέχρι το 1999/00 καταγράφοντας συνολικά 37 συμμετοχές σκοράροντας και 5 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Επιθετικός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά με σωστές τοποθετήσεις στο τετράγωνο και καλή ευχέρεια στο σκοράρισμα ήταν ένα υποσχόμενο ταλέντο όμως για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα μας αγωνίστηκε όμως με επιτυχία σε διάφορες μικρομεσαίες ομάδες της Α’ κατηγορίας και ιδιαίτερα στην Β’ κατηγορία «μάτωσε» αρκετές φορές τα αντίπαλα δίκτυα.

Απολαύστε το πιο κάτω αφιέρωμα στον Κώστα Κωνσταντίνου:

Comments
To Top