ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Σίφουνας ο Θρύλος κέρδισε με 0-6 τον Ερμή και συνεχίζει την πορεία του.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν και πάλι απλός θεατής.Στο δεύτερο ο αντίπαλος έκανε κάποια σουτ στον στόχο με τον Βάλε να δείχνει ετοιμότητα και να τα “βγάζει” με σχετική ευκολία.

Ζοάο Πέδρο: Αγωνίστηκε 45 λεπτά,έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ,έχασε φάση να χριστεί σκόρερ και ήταν συνεχής πηγή κινδύνου.Αμυντικά κάλυψε σωστά τον χώρο του και δεν έδωσε δικαιώματα.

Ζάντερ Σαντάνα: Ανεβασμένος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.Προσηλωμένος και στα αμυντικά του καθήκοντα,έκοψε αρκετές φορές τον αντίπαλο του,ενώ όταν έβγαινε μπροστά ήταν ασταμάτητος,δημιουργώντας κινδύνους και από αριστερά.

Έκτορ Γιούστε: Άλλο ένα μεστό παιχνίδι από τον Ισπανό.Σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα,με δυναμικές παρεμβάσεις που δεν άφηναν τον αντίπαλο να διανοηθεί πως θα βρει φάση για γκολ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Επανήλθε ο Γάλλος και έκανε το γνωστό του παθιασμένο παιχνίδι.Μάρκαρε και έτρεχε ακόμη και στο 0-6 λες και ήταν 0-0.Όπως και σε κάθε αγώνα βοήθησε στο να χτίζονται οι επιθέσεις από την άμυνα.

Εστεπάν Σακέτι: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από τον Αργεντινό που μάρκαρε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου,δεν άφηνε τον αντίπαλο να ανασάνει και έδωσε τις λύσεις σε μια δυο επικίνδυνες αντεπιθέσεις του αντιπάλου.Στο 60 περίπου έγινε αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Άλαν Σόουζα: Κάθε παιχνίδι και καλύτερος ο νεαρός Βραζιλιάνος.Έκοβε φάσεις,έπαιρνε πρωτοβουλίες,αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεσης κατεβαίνοντας ακόμη και στην άμυνα να πάρει μπάλα.Πολύ καλή απόδοση.

Νίκο Μαρτίνες: Άνοιξε το σκορ,κουβάλησε μπάλα και μοίρασε εκπληκτικά το παιχνίδι.Πήρε πολλές πρωτοβουλίες,έχοντας άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του.Ο πλουραλισμός στο ρεπερτόριο του,έκανε το παιχνίδι της ομάδας μας,όμορφο και απρόβλεπτο.

Αντρέ Σκέμπρι: Πολύ καλός ο Μαλτέζος,που έδωσε ασίστ,κράτησε μπάλα και άνοιγε με ευκολία την αντίπαλη άμυνα φτιάχνοντας χώρους με τις κινήσεις του.Δεν βρήκε γκολ αλλά η απόδοση του,ήταν σε ψηλά στάνταρ.

Αντόνιο Γιάκολις: Ασίστ,γκολ και πολλές ενέργειες που δημιουργούσαν κινδύνους,συνθέτουν άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Γιάκολις που και πάλι ήταν απολαυστικός,αφού δεν χόρταινες να βλέπεις ενέργειες του.

Εμίλιο Ζελάγια: Χατ τρικ,ασίστ,άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ,και άλλες τόσες πάσες για τους συμπαίκτες του,του δίνουν το ρόλο του πολυτιμότερου.Σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή,πήρε μπάλες σκόραρε και συνδυάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του.Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και το εξαργυρώνει με γκολ.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ.Γενικά είχε σωστές τοποθετήσεις αλλά δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά.Όπως ήταν φυσικό είχε πολλά ανεβάσματα και στην επίθεση.
Μίγκελ Μπεντόγια: Όποτε έπαιρνε την μπάλα,την έκρυβε στα πόδια του και την εμφάνιζε μπροστά σε συμπαίκτη του,αν δεν τον σταματούσαν με φάουλ.Πρόλαβε να καταγράψει μια ασσίστ που έγινε γκολ και έδειξε γιατί τον περίμενε τόσο η ομάδα.

Ματίας Σπόλιαριτς: Όταν μπήκε στο παιχνίδι τα πάντα είχαν κριθεί,αλλά ο ίδιος ήταν ορεξάτος.Ζήτησε μπάλα,μοίρασε παιχνίδι και έδειξε πως παρόλο το νεαρό της ηλικίας του,δεν είναι ψαρωμένος και πως θα κολυμπήσει και στα βαθιά,αφού δεν φοβάται τις ευθύνες.

Προπονητής: Άλλη μια βραδιά ποιοτικού ποδοσφαίρου μας χάρισε ο Σοφρώνης και οι ποδοσφαιριστές του.Εναλλαγές θέσεων,κίνηση με μπάλα και χωρίς,πότε κάθετο ποδόσφαιρο και πότε με αλλαγή παιχνιδιού,έκαναν τον αντίπαλο σμπαράλια και άλλο ένα δεύτερο ημίχρονο να αποτελεί τυπική διαδικασία.Αυτές οι εμφανίσεις κάνουν τους φιλάθλους να ανυπομονούν για τον δύσκολο Γενάρη,αφού το θέαμα που παρουσιάζει είναι απολαυστικό και είμαι σίγουρος πως αυτό το παιχνίδι θέλουν να το δουν και στα ντέρπι.Χάρμα οφθαλμών,αυτό τα περιγράφει όλα.

Comments
To Top