ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Η παρέα των δανεικών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μεγάλωσε κατά ένα και έφτασε τους εννιά, αφού ο Βελγοιταλός Λούκα Πολίτσι, δόθηκε δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ψάξει λεπτά συμμετοχής στη νέα του ομάδα. 

Δέκατη όγδοη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό και στην Πορτογαλία για τον Χάμπο. Στη Β΄κατηγορία δεν είχαμε υποχρεώσεις  για τους δανεικούς μας ποδοσφαιριστές.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ξεκίνησε ως βασικός σε μια θέση που δεν έπαιξε ποτέ, ως αριστερό μπακ και έγινε αλλαγή στο 75΄ στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια(0-3).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια.(0-3)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.(2-0)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας):  Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σ΄όλοκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Βιτόρια Σετουμπάλ και πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο 87΄.(2-2)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.(2-0)

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφο.(1-1)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Comments
To Top