ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (6/1) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Τζόελ Νταμάχου: Ο Γαλλοιβοριανός αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ο ρόλος του είναι περισσότερο ανασταλτικός.Ατού του ο συνδυασμός της δύναμης με την σβελτάδα του.Αρέσκεται στις προωθήσεις και έχει πετύχει και κάποια σημαντικά τέρματα για την ομάδα του.

Ντίμιταρ Μακρίεφ: Ο αρχηγός του αντιπάλου μπορεί να μην έχει την παραγωγικότητα άλλων χρόνων αλλά παραμένει πάντα πηγή κινδύνου αφού ξέρει να παίρνει επίκαιρες θέσεις και να εκμεταλλεύεται το σωματότυπο του.

Ρούμπεν Μπριτζίτο: Ο πιο ντελικάτος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ.Βραχύσωμος με χαμηλό κέντρο βάρους που τον βοηθά να απελευθερώνεται και να φτιάχνει το παιχνίδι,πότε από τα πλάγια και πότε από τον άξονα.Διαθέτει γλυκό πόδι και εκτελεί τις πλείστες στατικές,ειδικά αυτές που είναι για μπαλιά στην περιοχή.

Γενικά: Ο σημερινός μας αντίπαλος ξεκίνησε με όνειρα εξάδας και τώρα παλεύει για την παραμονή.Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές που ατομικά έχουν ποιότητα.Ατού τους θα έλεγα την μεσοεπιθετική τους γραμμή και αδυναμία τους την άμυνα,αλλά αυτό που τους αλλάζει σαν ομάδα κυριολεκτικά είναι η έδρα τους αφού το γήπεδο τους είναι ιδιαίτερο και στο παρελθόν έχουμε δεχθεί αρκετά πλήγματα.Κλειδί θεωρώ τον ψηλό ρυθμό,το γρήγορο γκολ αλλά και το ψάξιμο δεύτερου γκολ που δεν θα αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να σκεφτεί για βαθμολογικό κέρδος.Κλειδί για να ανοίξει η “πόρτα” της νίκης είναι ίσως η μεταφορά της μπάλας στην περιοχή τους αφού στην άμυνα δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Comments
To Top