ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η «κυανόλευκη» μας σκοπεύτρια!

Η Άντρη Ελευθερίου, γνωστή φίλη και οπαδός της ομάδας μας βραβεύτηκε ψες(9/1) στην εκδήλωση για τους κορυφαίους της χρονιάς από την ΕΑΚ, ως η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς. Μια διάκριση που τιμά την ίδια, την οικογένεια της αλλά και κάνει περήφανη την «κυανόλευκη» μας οικογένεια. Η Άντρη μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε:

«Επιβραβεύθηκαν οι κόποι μου ψηφίζοντας με σαν την κορυφαία αθλήτρια, είναι ίσως η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, γεμάτη επιτυχίες. Είναι η αναγνώριση του αθλητή και είναι μεγάλη υπόθεση αυτή, ωραίο συναίσθημα. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να βρίσκομαι σε κάθε τελικό. Ήταν ο στόχος αυτός μέχρι τώρα. Τώρα θέλω τουλάχιστον ένα μετάλλιο από κάθε αγώνα».

Τι χρειάζεται για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;

«Πειθαρχία και σκληρή δουλειά, αυτά είναι τα πιο σημαντικά για να έχεις επιτυχίες. Θέλει θυσίες και κόπους, δεν είναι εύκολη η ζωή του αθλητή πρωταθλητή».

Τι περιλαμβάνει το 2018;

«Το 2018 είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Αρχίζουμε με τους κοινοπολιτειακούς της Αυστραλίας και είναι ο πρώτος στόχος εκεί. Μετά οι πανευρωπαϊκοί, παγκόσμιο Κύπελλο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου αρχίζουν οι κάρτες για το Τόκιο»

Ο μεγαλύτερος σου στόχος…

«Για όλους ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα, γι’ αυτό δουλεύουμε για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες»

Πόσες ώρες δουλειάς χρειάζεσαι ημερησίως;

«Χρειάζομαι αρκετές ώρες δουλειάς. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5-6 το απόγευμα. Τόσες ώρες απαιτούνται».

 

Comments
To Top