ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Κάνε το όπως το 2013!

Αν θεωρήσουμε ότι η Πάφος FCείναι η μετεξέλιξη της Αθλητικής Ένωσης Πάφου (ΑΕΠ) τότε ο Απόλλωνας αντιμετώπισε συνολικά, σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, την ομάδα της Πάφου23 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 12 φορές, ποσοστό 52%, εξήλθε ισόπαλος 4φορές ενώ έχασε 7 φορές. Στα τέρματα oΑπόλλωνας προηγείται με 45-28.

Εκτός έδρας,συνολικά η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Πάφου11 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 5 φορές, ποσοστό 45%, έχει χάσει 5 φορές ενώ ένα και μοναδικό παιγνίδι έληξε ισόπαλο. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 19-17.

Από την περίοδο 2008/09 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην ομάδα της Πάφου η ομάδα μας μετράει τρεις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 60%.Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 5 γκολ (1 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 3 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του δύο φορές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο Β’ ημίχρονο ενώ 2 γκολ από τα 3 γκολ της ομάδας της Πάφου επετεύχθησαν στο Α’ ημίχρονο!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια και μοναδική φορά που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο πανηγύρισε και τη νίκη ενώ στις δύο φορές που η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ από το Α’ ημίχρονο στην μια κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη και στην άλλη δέχτηκε την ήττα.

Δεν έχει σκοράρει κανένας από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην ομάδα της Πάφου εκτός έδρας!

Η προϊστορία κόντρα στην ομάδα της Πάφου  σε εκτός έδρας αγώνες από το 2008/09 και μετέπειτα:

 

 

 

Comments
To Top