ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που επικράτησε με 0-2 της Πάφου εκτός έδρας. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Για ακόμη ένα παιχνίδι θεατής αφού ο αντίπαλος ίσως να μην είχε σουτ στην εστία.Βέβαια για αυτό φρόντισαν και οι αμυντικοί.

Ζοάο Πέδρο: Επανήλθε,έδωσε 2 ασίστ και έδειξε πως αν και δεξί μπακ αποτελεί σημαντική μονάδα.Πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ζάντερ Σαντάνα: Καλή εμφάνιση και από τον Βραζιλιάνο που είχε αρκετά ανεβάσματα και έφτιαξε φάσεις στην αντίπαλη εστία.Δεν παραμέλησε τα αμυντικά του καθήκοντα αφού είχε επιστροφές και δεν ξεχνιόταν στην άμυνα.

Έκτορ Γιούστε: Περισσότερο αναλώθηκε ως συνήθως στην οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα. Είχε όμως και καίριες επεμβάσεις που σταμάτησαν την δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και ο Γάλλος ήταν περισσότερο ενεργός στο χτίσιμο του παιχνιδιού αφού η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα πιο πολύ.Είχε δύο εκπληκτικές ενέργειες που σταμάτησαν τους αντιπάλους στην περιοχή πριν βρεθούν απέναντι από τον Βάλε.

Εστεπάν Σακέτι: Δεν είχε πολύ τρέξιμο αφού δεν υπήρχε κατοχή από τον αντίπαλο.Ακόμα και έτσι πίεζε άμεσα τις πρώτες πάσες δυσκολεύοντας την κυκλοφορία τους.Για ακόμη ένα παιχνίδι βοήθησε και οργανωτικά.

Άλεφ ντο Σάντος: Επανεμφάνιση για τον Βραζιλιάνο,που φάνηκε πόσο έλειψε.Έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν,κέρδιζε χαμένες μπαλιές,ανανέωνε επιθέσεις και κρατούσε ψηλά την ομάδα.Θα ανέβει κι άλλο όταν βάλει λεπτά στα πόδια του.

Άλεξ ντα Σίλβα: Μπήκε ορεξάτα,μοίρασε παιχνίδι,δοκίμασε το πόδι του αρκετές φορές και έδειξε να επανέρχεται από τον τραυματισμό του.Κι αυτός με τα παιχνίδια θα φτάσει στα στάνταρ απόδοσής του.

Αντόνιο Γιάκολις: Είχε και πάλι τις ενέργειες του,έκανε εντυπωσιακές κούρσες αλλά δεν είχε και πάλι τα τελειώματα που μας συνήθισε,λες και τον ματιάσαμε.Χρειάζεται,όσο κι αν ακούγεται υπερβολή,να του βγει μια φάση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Σκόραρε μετά από ένα μήνα και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.Είχε καλές προσπάθειες στο ενεργητικό του που δημιούργησαν ευκαιρίες για την ομάδα μας.

Άντον Μάγκλιτσα: Πανέμορφο γκολ από τον Κροάτη που εν κινήση πυροβόλησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.Μόχθησε πολύ,προσπάθησε για το σύνολο και δεν έψαξε το γκολ με μανία και ανταμοίφθηκε.Δήλωσε και αυτός παρών μετά τον τραυματισμό του.

Εμίλιο Ζελάγια: Πήρε λεπτα συμμετοχής,αλλά οι μηχανές είχαν σβήσει,έτσι δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αυστηρά.

Φώτης Παπουλής: Πήρε χρόνο συμμετοχής και πήρε και κάποιες προσωπικές πρωτοβουλίες που έδειξαν την όρεξη του για προσφορά,αφού με την παρουσία του η ομάδα γίνεται απρόβλεπτη.

Γιάννης Χατζηβασίλης: Με την είσοδο του,”ξύπνησε” λίγο τον αγώνα αφού είχε καλές προυποθέσεις για να πετύχει το πρώτο του γκολ.Δοκίμασε το πόδι του,είχε μια όμορφη κεφαλιά και γενικά έβγαλε διάθεση.

Προπονητής: Όπως είπε και ο ίδιος δεν είχε διαφορά από το παιχνίδι με την Σαλαμίνα.Πίεση ψηλά,κατοχή μπάλας και παραγωγή φάσεων.Βέβαια κάποιο ντεφορμάρισμα ποδοσφαιριστών φαίνεται να υπάρχει που σε συνδυασμό με την ατυχία επηρεάζει την ομάδα αλλά αυτό είναι “νορμάλ”. Επαγγελματική νίκη που προσδίδει ηρεμία,επαναφορά τραυματιών με καλές εμφανίσεις ήταν το 100% που μπορούσες να ζητήσεις από αυτό τον αγώνα για να πας γεμάτος στα ντέρπι που ακολουθούν.Σωστή προσέγγιση από τον κόουτς.

Comments
To Top