ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Πολύ σημαντικός…

Σήμερα (14/1) η ομάδα μας με ενδεχόμενη νίκη θα βρεθεί 1 βαθμό από την κορυφή, έχοντας μάλιστα 6 ολόκληρους βαθμούς στο χέρι. Μετά τις συναπτές ισοπαλίες, οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Πάφο βάζοντας τέλος στις απώλειες.

Ο αγώνας κόντρα στην Ανόρθωση Αμμοχώστου κρίνεται πολύ σημαντικός. Αν ο Απόλλωνας καρπωθεί τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, εκτός από πλουσιότερη συγκομιδή βαθμών και προοπτικών ενόψει της δύσκολης συνέχειας, θα αποκτήσει την απαραίτητη ψυχολογική ανάταση. Παρόλο που σε κάθε μεγάλο αγώνα όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, η νίκη στο Τσίρειο Στάδιο θεωρείται ως η μοναδική επιλογή.

Η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ναι μεν στα σταστικά μείωσε κατά πολύ τις απώλειες από τις μικρές ομάδες, πρόβλημα που ταλάνιζε χρόνια τον σύλλογο, αλλά απέναντι στις μεγάλες, στο φετινό πρωτάθλημα μετρά μόλις μια νίκη. Σεβασμός πρέπει να επιδεικνύεται σε όλους. Ακόμη και στις πιο αδύναμες ομάδες. Ο υπερβολικός όμως σεβασμός, προξενεί προβλήματα. Δεν είναι τυχαία η μη καταγραφή νίκης πέραν της προαναφερθείσας.

Ο Απόλώνας παίζει μπαλάρα στις πλείστες αναμετρήσεις, μπορεί να το πράξει και με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Άλλωστε το απέδειξε με τα θηρία της Ευρώπης. Καιρός να το πράξει λοιπόν!

Comments
To Top