ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Την Ανόρθωση εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (14/1) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ζοάο Βίκτορ:Ο σκληροτράχηλος μέσος αποτελεί προσωπικότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.Δεν είναι τεχνίτης παίκτης και βασίζεται κυρίως στο πάθος και την δύναμη του.Σε κάθε αμφισβητούμενο και μη σφύριγμα παίρνει θέση και δημιουργεί και εντάσεις.Επιθετικά τοποθετείται σε καίριες θέσεις και ενίοτε σκοράρει.

Ντάνιελ Πράνιτς: Διαθέτει απίστευτο ποδοσφαιρικό μυαλό και κουβαλά μαζί του τεράστιες εμπειρίες.Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και κάποτε στην μεσαία γραμμή αν χρειάζονται βοήθεια.Πόδι μοιρογνωμόνιο παίρνει σχεδόν όλες τις στατικές και για αυτό έχει και πολλές ασίστ.Ανεβαίνει πολύ συχνά για πλαγιοκοπ ήσεις αλλά δεν ξέρω πόσο θα ανεβαίνει λόγω οδηγιών στο μεταξύ μας.

Ρούμπεν Ράγιος: Σίγουρα δεν έχει τις παραστάσεις του Πράνιτς αλλά αποτελεί το μυαλό του αντιπάλου.Όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του που έχουν την ικανότητα να μοιράζουν ασίστ αλλά και να σκοράρουν.

Γενικά: Ατού του αντιπάλου είναι η πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία αφού δύσκολα παράγει ο οποιοσδήποτε φάσεις.Δύσκολα δέχονται γκολ από στατικές,ενώ η τριάδα Σίντεφελντ,Ντουγκλάο,Βίκτορ σκοράρει με συχνότητα ζηλευτή στις στατικές φάσεις. Σίγουρα στα αρνητικά είναι η δυστοκία των επιθετικών της,αλλά αυτό δεν ξέρω πότε θα σπάσεις.Το κλειδιά της νίκης θεωρώ πως βρίσκονται ανάμεσα στο αριστερό τους άκρο αφού όπως είπαμε ο Πράνιτς ανεβαίνει συχνά και αφήνει χώρους και ειδικά αν περιοριστεί στο πρώτο και στο δεύτερο βρει απέναντι του ξεκούραστο και γρήγορο ποδοσφαιριστή θα έχει θέματα.Άλλο ένα αδύνατο σημείο που εντοπίζω,πάντοτε κατά την άποψη μου,είναι η έλλειψη ταχύτητας στον άξονα,κάτι που ίσως μπορούμε να εκμεταλλευθούμε με την τοποθέτηση γρήγορου ποδοσφαιριστή ανάμεσα στους κόφτες και στα σέντερ μπακ.Όλα αυτά εννοείται επί χάρτου γιατί επί χόρτου ίσως βγουν αλλιώς λόγω των συνθηκών του αγώνα.

Comments
To Top