ΑΝΤΡΕΣ

Αγχολυτικό αλλά σημαντικό “τρίποντο”!

Νίκη με αρκετή δόση άγχους για την ομάδα μας όχι τόσο για την απόδοση αλλά για το αποτέλεσμα αφού οι ποδοσφαιριστές μας δεν “καθάρισαν” λόγω επιπολαιότητας από νωρίς τον αγώνα, αλλά τέλος καλά όλα καλά και πλέον κοιτάζουμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη(24/1).

Με λάθος της διαιτησίας ξεκίνησε ο αγώνας της ομάδας μας, αφού σίγουρο τέρμα μας στέρησε ο επόπτης γραμμών μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα που σταμάτησε αντικανονικά τον Σκέμπρι που έδωσε τη πάσα στον Ζελάγια και σκόραρε! Ένα απευθείας φάουλ του Πέδρο στο 12΄κόντραρε και πήγε κόρνερ ενώ η συνέχεια του κόρνερ έφερε την κεφαλιά του Σαντάνα στο οριζόντιο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε και πάλι κόρνερ όταν ο αμυντικός πρόλαβε τον Ζελάγια.

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να πιέζει και τη διαιτησία εκτός από το οφσάιντ να δίνει και ένα κόρνερ που μόνο ο διαιτητής το εφεύρε. Καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Πέδρο βρήκε τον Γιάκολις που πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια στο 21΄. Το γκολ ήρθε στο 24΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό που ξεκίνησε από τον Άλαν που βρήκε τον Γιάκολις κι αυτός έκανε την ασίστ στο Σκέμπρι που σκόραρε μετά από καιρό. Το πρώτο μισάωρο άνηκε στην ομάδα μας που είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε γκολ και κατά διαστήματα είχε όμορφους συνδυασμούς κυρίως από δεξιά με Πέδρο και Γιάκολις.

Καλή ευκαιρία και πάλι στο 37΄όταν μετά από φάουλ του Πέδρο ο Ζελάγια έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκέμπρι που όμως η χλιαρή κεφαλιά που έκανε βρήκε τον τερματοφύλακα. Στο 44΄μια σέντρα σουτ του Πέδρο κτυπάει στο δοκάρι και δεν κάνει τη χάρη στον Πορτογάλο να καταλήξει στα δίκτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ένα σουτ του Άλαν πήγε στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Χωρίς αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο. Ένα καλό φάουλ του Άλαν στο 52΄πέρασε λίγο έξω. Στο 55΄ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε τετ α τετ του Ζελάγια σε αντεπίθεση της ομάδας μας. Στο 59΄του αγώνα ο Μαρτίνεζ έχασε την ευκαιρία αφού ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του ενώ θα μπορούσε να πασάρει σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη του. Ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Γιάκολις στο 63΄που σούταρε έξω. Στο 66΄η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια. Στο εικοσάλεπτο της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να “καθαρίσουν” με δεύτερο γκολ τον αγώνα.

Στο 73΄η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ, ενώ σε αντεπίθεση που έγινε στο ίδιο λεπτό ο Παπουλής δεν κατάφερε να δώσει πάσα και χάθηκε μεγάλη προϋπόθεση για την  ομάδα μας. Στο 77΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από την ισοφάριση σε μάλιστα στιγμές, ενώ όσο οι ποδοσφαιριστές μας δεν πετύχαιναν το δεύτερο γκολ τα πράγματα γίνονταν επικίνδυνα για την ομάδα να δεχθεί γκολ σε κάποια ανύποπτη φάση. Απίστευτη ευκαιρία στο 80΄για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να είναι αναποφάσιστος και να χάνουμε τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ.

Στο 83΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Γιάκολις που δεν πίστευε τι έκανε στην προηγούμενη φάση. Στο 88΄ο Βάλε και έσωσε την ομάδα μας σε ένα σουτ του αντιπάλου μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις του αγώνα ενώ αρκετό άγχος υπήρχε στους ποδοσφαιριστές μας αφού το σκορ ήταν εύθραυστο. Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησαν οι καθυστερήσεις με την ομάδα μας να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη!

 

Comments
To Top