ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Μας δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια!

Συνολικά, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Άρη 93 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 47 φορές, ποσοστό 51%, έχασε 20 φορές ενώ τα υπόλοιπα 26 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 180-97.

Σε αγώνες Β’ γύρου ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Άρη, 46 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 22 φορές, ποσοστό 48%, έχασε 12 φορές ενώ τα υπόλοιπα 12 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 83-48.

Από το 2009/10 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στον Άρη σε αγώνες του Β’ γύρου, ο Απόλλωνας μετράει τρεις νίκες, μια ήττα και μία ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 60%.

Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 13 γκολ δηλ. μέσο όρο 2,6 γκολ ανά παιγνίδι και έχει δεχτεί 7 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά δηλ. ποσοστό 20%.

Συνήθως μένουμε άσφαιροι κατά τη διάρκεια του Α’ ημιχρόνου αφού από τα 13 γκολ που έχουμε σκοράρει την περίοδο αυτή μόνο τα 2 έχουν επιτευχθεί στο Α’ ημίχρονο!

Στα 5 αυτά παιγνίδια, στις 2 φορές που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος ισάριθμες φορές την νίκη ενώ στη μια φορά που μείναμε πίσω στο σκορ από το Α’ ημίχρονο χάσαμε και τον αγώνα. Στις δύο φορές που οι αγώνες στο Α’ ημίχρονο έληξαν ισόπαλοι, η ομάδα μας κέρδισε τη μια φορά και εξήλθε την άλλη ισόπαλη.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στο Άρη σε αγώνες του Β’ γύρου έχουν σκοράρει οι Παπουλής 3 γκολ και Ντα Σίλβα και Αγγελή από 1 γκολ.

Η προϊστορία κόντρα στον Άρη σε αγώνες του Β’ γύρου από το 2009/10 και μετέπειτα:

 

Comments
To Top